Ta imot 100.000 flere flyktninger, mener professor

Man må altså være professor for å fullstendig miste grepet om verden og hva som er i ferd med å skje. Det er ikke mindre enn en hårreisende uttalelse hvor flyktninger sidestilles med arbeidsklare nordmenn.

Professor Victor Norman forklarer at det er mange kommuner som lengter etter å få 2% flere innbyggere og at kommunene gjør hva de kan for å få folk dit. Men vi vet jo at når kommunene etterlyser folk, så er det arbeidsføre Nordmenn med familier som kan skape inntekter de mener. Dette sammenligner og likestiller han med flyktninger som normalt ikke kan språket når de kommer, ikke kan de kulturen og vanligvis representerer de enorme utgifter for kommunene.

I tillegg og på toppen av det hele er de som regel muslimer og vil ikke innrette seg etter norske forhold og kultur. Derved blir integreringen enda vanskeligere eller faktisk stopper helt opp når kommunen etterhvert også må finne seg i at der bygges Moskeer finansiert fra Saudi-Arabia og Det Muslimske Brorskapet.

Så klarer denne «Professoren» offisielt å kalle påtroppende president i USA Donald Trump for en sjarlatan. Han argumenterer også mot de kreftene som står bak Brexit og valget av Trump. Som en vanlig «elitær» setter han seg selv på sin høye hest og er «oppriktig redd» for de kreftene som står bak. Med andre ord har han faktisk – sikkert uten at han ser det selv – definert seg selv som Sjarlatan.

En sjarlatan søker å bedra andre gjennom å gi seg selv, sitt arbeid, sin eiendom og så videre høyere verdi enn de egentlig har.

Norge bør ta imot ett hundre tusen flyktninger, sier professor Victor Norman til Ole Torp i sesongens første utgave av Torp.Du kan se hele intervjuet på NRK2 kl. 2025 eller her:https://tv.nrk.no/serie/torp/NNFA52010317/03-01-2017

Posted by NRK Debatt on 3. januar 2017

Se hele intervjuet på NRK sine nettsider

Facebook Comments

One thought on “Ta imot 100.000 flere flyktninger, mener professor

  • 4. januar 2017 at 19:33
    Permalink

    Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *