Venstreradikale Rasister forfalsker undersøkelser

Etter at Donald Trump ble valgt til president har de venstreradikale skoleelever i USA nærmest gått bananas med rasisme og trakasering av hvite medelever, melder New York Times. Minst 2000 lærere rapporterer om rasisme og trakasering men de som gjorde undersøkelsen publiserte ikke funnene som «hatkriminaliteten».

En av støttespillerne til Hillary Clinton «The Southern Povert Law Center (SPLC)» – også hennes bidragsyter med betydelig midler til Clinton foundation – fikk utarbeidet en rapport «The Trump Effekt» som skulle dokumentere rasistiske overgrep av hvite mot muslimer, innvandrere og fargede, unnlot å ta med  2000 tilfeller av hatkriminalitet begått av muslimer, innvandrere og fargede mot hvite medelever.

Dette «passet ikke inn» i det budskapet de ville selge offisielt om at det er de hvite som er rasister og ble derfor fjernet fra rapporten om undersøkelsen. Ikke før de ble presset på spørsmål om det innrømmet SPLC at de hadde skjult resultatene fra undersøkelsen.

Senere kom det også fram at SPLC brukte resultatene av rapporten for å få midler til «forebygging av hatkriminalitet» i skolen, samt at SPLC også hadde en politisk agenda om å dokumentere hatkriminalitet som en følge av at Trump ble valgt.

SPLC har også 315 millioner dollar «på bok» og de vil ikke bruke noen midler for å hjelpe offer for rasisme og hat ved å tilby dem rettslig hjelp, men organisasjonen sier de tilbyr ofrene sin «sympati» 🙂

Jo mer SPLC kan overbevise bidragsytere om at hatkriminalitet er et stort problem, jo mer penger kan de få.

Andre nyhetskanaler har også avslørt at de fleste hatforbrytelser som massemedia har rapportert etter presidentvalget har vært falske.

Kilder:

Report buried Trump-related ‘hate crimes’ against white kids, New York Post

 

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *