En uhøytidelig undersøkelse om konsensus i klimadebatten


Det såkalte 97% konsensus i vitenskapen om at temperaturen øker på grunn av menneskeskapt CO2 er forlengst tilbakevist. Les vår tidligere artikkel om det her dersom du fremdeles er i tvil.

Men hva er egentlig status angående dette tema i Norge? Vi gjør her en uhøytidelig undersøkelse hva folk flest mener om påstanden om at mennesker er årsaken til at klimaendringer skjer via CO2 utslipp.

Bidrar menneskers utslipp av CO2 til at klima endres?

 

Facebook Comments

2 thoughts on “En uhøytidelig undersøkelse om konsensus i klimadebatten

  • 23. august 2017 at 11:04
    Permalink

    Ikke mange har svart hittil. Så hva folk flest mener kommer vel ikke frem før dette er delt med anmodning om å besvare undersøkelsen slik at det blir et signifikant antall besvarelser på et utvalg som best mulig kan representere folk flest.

  • 23. august 2017 at 08:30
    Permalink

    For en fysiker som meg er det første bud at en hypotese lar seg bevise om og om igjen. CO2-hypotesen er aldri bevist på noen som helst overbevisende måte. Og da må den, slik vår nobelprisvinner Giæver har påpekt, forkastes. Men det hjelper ikke så lenge dette har blitt et pressmiddel av religiøse dimensjoner, for å gjennomføre sosialistiske endringer i våre samfunn.

Comments are closed.