Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Global Warming for dummies og politikerne

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

En av verdens fremste forskere på klima Dr. Roy Spencer forklarer her på den enkleste måten en fremragende forsker kan, om hva vi egentlig vet om klima. Dette er Global Warming for dummies. Løgnene og feilinformasjonen fra IPCC gjennomgås og faktiske bevis på det motsatte fremlegges. Ingen observasjoner og data støtter IPCC sine konklusjoner om menneskeskapt global oppvarming.

Se nettsiden til Dr. Roy Spencer

Det religiøse standpunktet

Ideen fra de venstreradikale miljøaktivist-gruppene om at alt vi mennesker gjør er skadelig for naturen eller er unaturlig, er et religiøst standpunkt som ikke har rot i virkeligheten. Menneskelig aktivitet som putter mer CO2 i atmosfæren har gjort Jorden mye grønnere. Plantene og livet på jorden har det bedre. De puster lettere nå, forklarer Dr. Spencer.

Les mer om: Global oppvarming avvises på alle punkter av NIPCC

Mer CO2 ikke mindre

Han påstår faktisk at gitt alle bevisene vi har for at CO2 er bra for planeten, så burde vi lage planer for å produsere mer CO2 til atmosfæren og ikke mindre. Han avslutter videoen med å forklare hvorfor forskere ikke anbefaler å putte mer CO2 i atmosfæren med den enkle setningen: «Fordi den drivende kraften bak global oppvarmings-debatten er ikke vitenskap»

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube