NASA avslørt i svindel med temperaturdata!

Den Australske politikeren Malcom Roberts har jobbet i lang tid med å avsløre den ekstreme svindelen som har foregått innen det grønne skiftet og den nye nesten religiøse klima-bevegelsen.

Politikken angående klima i verden baseres i dag på data-modeller som lager scenarier som ikke henger på greip med virkeligheten. I tillegg er historiske temperatur-data over lang tid jevnlig blitt endret og tuklet med av NASA og NOAA. Eller rettere sagt den kontroversielle NASA GISS (Goddard Institute for Space Studies). En liten avdeling i New York som er blitt forhatt av de egentlige pionerer i NASA – De som er i NASA Goddard Space divisjonen.

(Fortsetter under annonse)

Med seg på laget har Roberts fått den amerikanske historiske klima-forskeren Tony Heller, som både er Geolog og Elektro ingeniør.

Tony Heller sitt arbeide med å avsløre svindelen som både GISS avdelingen og NOAA holder på med er omfattende og dokumentert over mange 10-år. Hans avsløringer i denne videoen er såpass sjokkerende at dette burde få alle som tviler på om klima-skandalen er en svindel til å bli sikker.

Klima-svindelen er avslørt! Det finnes ingen klima-krise!

Det er ikke lenger mulig å tvile. Verdens største og kostnads-drivende svindel er avslørt i vitenskapelig juks. De er tatt med buksene nede.

Galskapen i det «grønne skiftet» er i ferd med å kaste vår sivilisasjon ut i en virkelig krise. CO2 skaper ingen krise, men å nedlegge hele vår eneste sikre energikilder som atomkraft, kull, gass og olje, – DET vil skape den virkelige krisen.

Liker du hva du finner på mine nettsider så gi gjerne et lite bidrag, så blir jeg oppmuntret til å fortsette.  VIPPS ditt beløp til 921 44 050. Tusen takk for all støtte så langt!

Se videoen om Tony Heller nedenfor. Spre budskapet til alle. Det er jo faktisk et gledens budskap at det ikke finnes noen klima-krise. Lik og del!