Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Klimamodeller og regnskap – Åpent brev til Siv Jensen

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Åpent brev til Siv Jensen

Vi har nå alle skjønt at du er flink med matematikk. Pluss og minus går fint likesom multiplikasjon og dividering. Dog er kanskje %-regningen noe overmodig eller rundhåndet for å si det slik noen ganger. Men du får både statsbudsjetter, saldoer, balansekontoer og alle de andre tullekontoene på budsjettene til å gå i hop.

Men så kommer vi til et område hvor all dine matematikk-kunnskaper på ett eller annet merkelig vis blir borte: Klima!

Straks klima er en sak så er både pluss og minus samt multiplikasjon og divisjon helt borte. Hva er det som skjer når du i klimaspørsmål ikke greier å legge sammen 1+1? Matematikk er jo bruk av logikk, og det er klima-spørsmålene og vitenskapen rundt dette også.

Når en økonom lager en budsjett-modell over hvordan han tror utviklingen vil bli, så forstår man jo at man lytter til han. Men når en annen økonom så kommer med tallene fra regnskapet og sier at de faktiske forhold på kontoen er noe helt annet – og han attpåtil viser deg tallene. Skal du da fortsette å forholde deg til budsjettmodellen og avskrive regnskapet med de faktiske tallene som sludder?

Les også:  100 grunner hvorfor klima er naturlig og det ikke eksisterer noen klimakrise

Eller som man i dag kaller det – sistnevnte økonom er blitt en «budsjett-skeptiker» eller «budsjett-fornekter». Tross alt viser jo budsjettet at det går til helsike, så hvorfor skulle man da forholde seg til de virkelige tallene som viser at det går strålende bra.

Hvorfor svikter logikken i klima-budsjettene kontra klima-regnskapet? Hvorfor tviholder dere på modeller som nå i de siste 20-30 årene beviselig har feilet hele tiden – på alle områder! Hvorfor ser dere ikke til de forskerne som lager klima-regnskapet? Bare så det er nevnt så finnes der ikke regnskap i IPCC men kun modeller.

Vil du lytte til regnskapsavdelingen for klima når de kommer og forteller at nå blir det verre (kaldere) – For de ha sett tendensene på de virkelige kontoer og ikke på «kontoplanen» fra teoretiske budsjettmodeller.

Hva er det som gjør – at du Siv Jensen og regjeringen for øvrig – ikke forstår den store forskjellen mellom klimamodeller og klimaregnskapet, når dere er ellers så gode i økonomi?

Les også:  Fantastisk læresenter om CO2 og klima for lærere, barn og ungdom

I det private markedet ville slike økonomer som kommer med feilaktige modeller – gang på gang – raskt bli erstattet med noen som kan økonomi! Hvorfor har dere ikke sparket alle i IPCC som har regnet feil i 20-30 år nå?

Australia og Tyskland har nå svært ustabil og sviktende energiforsyning samt verdens dyreste strøm, og en industri med til dels knekket rygg på grunn av at dere har lyttet til «budsjettmodellene» i klima og såkalte «grønne» tiltak.

Snu og lytt til «regnskapsavdelingen» som viser tingenes tilstand før det er for sent. Før dere ødelegger både Norges og verdens tilgang på billig energi. Sats på rensing og miljøtiltak mot sot og farlige kjemikalier. CO2 er livsnødvendig for planeten og mennesker.

Billig energi i form av Olje, kull, gass, vann- og atomkraft er de eneste energikilder som virkelig teller og har gitt og vil gi verden velstand, bedre og lengre liv og vekst.

Hvor mange milliarder av skattebetalernes penger skal dere sløse vekk på «klima budsjettmodeller» som er feil? Ser dere ikke galskapen i dette?

Les også:  How green are electric cars?

 

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: