Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Solen styrer klima

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Vipps til 921 44 050 NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Jeg har i lang tid lest alle de virkelig store forskere og deres rapporter om solens aktivitet og relasjon til klima. Jeg er i hvert fall ikke lenger i tvil om at CO2 har null -0- med klima å gjøre. Solen styrer alt. Henrik Svensmark og Valentina Zharkova har to teorier som utfyller hverandre.

Vi burde faktisk se nærmere på professor Valentina Zharkova og utarbeide beredskaps-planer for den kommende nye “Maunder minimum”. La klima-astrologene seile sin egen sjø, for de vil gå ned med skuten. Så kan vi realister heller stille forberedt på de kommende 50 årene med sterkt fallende temperaturer og tilhørende globale kollaps.

Kina og Russland vet dette så de bygger ut sine fossile energikilder i rasende tempo. De har skjønt hva som skjer og de vil være klar til å maksimalt utnytte situasjonen når Europa med klima-fjols som ledere kjører seg selv utenfor stupet og vil havne i en energi-kollaps. Skremmende men håndterbart om man stiller forberedt!

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Vipps til 921 44 050 NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: