Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Folket vil stanse klima-galskapen! Nesten 50.000,- på under en uke!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Regjeringen pøser på med mer rød-grønn kommunistisk planøkonomi, forkledd som klimaplaner, enn noensinne. De har lagt ut sin hysteriske plan for å redde verden kalt Klimasvada 2030, som jeg har omtalt her. Man får nesten sjokk når det går opp for en at det er det tidligere konservative partiet Høyre som står bak mye av dette.

Samtidig strømmer pengene inn til en innsamlingsaksjon for en faktabok om klimaet i regi av Klimarealistene. Morten Jødal, leder i Klimarealistene, forteller at det var et sentralt medlem av Klimarealistenes Vitenskapelige Råd som startet det hele ved å legge 10.000,- på bordet og oppfordret andre både private og bedrifter til å «trø til».

Folket tok oppfordringen på strak arm og bare noen timer etter aksjonen var startet var det samlet inn over 20.000,- så der var tydelig en sterk vilje til å støtte en så god og viktig sak.

Oljepenger finansierer nedleggelsen av velferdssamfunnet

Det er vanskelig å bekjempe en stat som pøser milliarder av oljepenger inn i klima-hysteriet både ved å ansette 100-vis av forskere, etablere offentlige institusjoner, stimulere næringslivet med skatteletter og subsidier samt støtter NGO’er og media som er øremerket for å pøse ut propaganda for deres sak.

Klimarealistene får ingen statlig eller annen støtte for å bringe et balansert syn inn i klimasaken og den utrolig ensidige og politiserte pseudo-vitenskapen som ligger bak. Tvert imot blir de både motarbeidet av staten, utestengt fra media og latterliggjort i statlige kanaler når fakta som kullkaster hele klimasvindelens evige «vi har bare x år igjen» mantra avsløres.

Kent Andersen har gjennom sin bok Klima Antiklimaks gjort en glimrende jobb i å beskrive hvordan massehysteri, politisk populisme, inkompetanse, arroganse og pur uvitenhet har latt seg styre av mektige kapitalkrefter og ideologier med både ulike, sammenfallende og sammensatte agendaer.

Ingen geologer i IPCC, men 50% kvinner og menn

Det er også med god grunn at alle land inkludert Norge ekskluderer geologer til klimahysteriets epicenter IPCC. Geologene kan jordens geologiske historie inkludert klima og bringer derfor empiriske data eller bevis inn i debatten som ikke er ønsket. Men IPCC er i hvert fall politisk vitenskapelig korrekt med 50/50 % andel kvinner og menn.

Det er geologen Gregory Wrightstone som har skrevet boken med 60 ubehagelige fakta om klimaet som heter Motvekt Fakta om klima.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Vaksine mot klimaangst

Boken er et fantastisk oppslagsverk og en effektiv vaksine mot både klimaangst og troen på den imaginære klimakrisen. Klimarealistene ønsker å spre denne boken med saklig og vitenskapelig informasjon til den norske befolkning.

Derfor startet de en innsamlingsaksjon for å kjøpe inn boken slik at de kan gi den videre til bibliotekene, stortingsrepresentanter og kanskje en del skoler.

Vi oppfordrer dere alle til å støtte Klimarealistene i det viktige arbeidet de gjør med å spre kunnskap, vitenskap og håp til ungdommer som lider av klimaangst påført dem av den norske staten.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube