Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Norsk bokmålEnglishDeutsch
Einar R. Bordewich

«Kent Andersen til frontalangrep…» gikk viralt på sosiale medier

Støtt vårt arbeid mot propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Det er etter hvert blitt meget tydelig at Kent Andersen sin meget inngående kunnskaper om klimasaken har gjort han modig. I hans reportasje på DocTV hvor han gikk til frontalt angrep på Erna Solberg stiller han – som den eneste journalisten i Norge – en rekke kritiske spørsmål til Klimaplan 2030.

Vi laget en forkortet fremstilling av hans tordentale på nesten en time – som du kan lese her – og la ut saken på vårt nettsted. Lite viste vi at vår artikkel skulle eksplodere på nettet og i sosiale medier.

Tordentalen ble en innertier mot klima-hysteriet

Det ble ganske fort klart at Kent hadde truffet innertier med sin tordentale mot Erna Solberg for det han sa og spørsmålene han stiller er ikke bare kritiske, men rokker ved hele fundamentet for Agenda 2030 til EU og FN.

Dette skjønte de oppvakte Klimarealister og folkeopprørere mot klimahysteriet og artikkelen ble derfor delt og delt. Den kom bare etter noen timer på nett opp på 6. plass med 1956 delinger i følge Storyboard.

(Artikkel fortsetter under bildet)

Dette syntes jeg selvsagt var storartet at en av våre artikler begynte å vinne fram i Norge. Spesielt når man vet at alle de store og tyngre aktørene sloss en beinhard kamp om å vinne gehør og delinger på sosiale medier.

Derfor tenkte i hvert fall jeg at dette var jo riktig gøy med en 6. plass men nå kommer nok de store mediehusene til å ta over. Overraskelsen var derfor desto større når vi neste dag oppdager at vi ligger inne på 2. plassen kun slått av VG, som for øvrig hadde en sak om FrP – Kent Andersen sitt tidligere parti.

(Artikkel fortsetter under bildet)

7200 delinger og fremdeles økende

I skrivende stund har artikkelen om Kent sin tordentale mot Klimaplan 2030 oppnådd over 7200 delingen og fremdeles kommer mange flere til å se denne. Skal bli spennende å se hvor høyt den når til slutt.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

I en epost fra Kent Andersen i etterkant informerer han at redaksjonen Document.no hadde lagt merke til artikkelen og at den kom så høyt opp. De takket meget for den drahjelp de hadde fått for promotering av videoen sin.

Han forteller også at ingen – absolutt INGEN – i den «ordinære» media har kontaktet Document.no for å lage noe sak om den kraftige kritikken av Erna. INGEN!

DET forteller også noe! Poengterer en meget høflig Kent Andersen.

Les også: Kent Andersen til frontalangrep på Erna Solberg – En trussel mot Norge!

Fakta360 skjønner at verken Erna, NRK, noen i regjeringen eller journalister tør å stille til debatt mot kapasiteten Kent Andersen om Klima-svindelen.

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: