Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Kunstig Intelligens bekrefter at klimaendringer ikke kan være skapt av mennesker!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det er forskerne John Abbot og Jennifer Marohasy som har laget en AI (Artificial Intelligence) for å studere historiske klimadata. AI sin konklusjon var entydig og klar:

AI: Klimaendringene skapes av flere naturlige sykluser med ulike frekvenser. Noen over 10-år, noen over 100-år og noen over en periode på 1000 år.

Kunstig intelligenser (AI) brukes i dag innen en rekke områder hvor store mengder med data må analyseres og hvor man ønsker å se etter sammenhenger som er vanskelig å finne på andre måter.

Kvantefysikken, Wave, Partikler, Abstrakt

I slike AI systemer benytter man såkalte neurale nettverk som etterligner funksjonsmåten til nerveceller i menneskets hjerner. Disse systemene trenes opp til å utføre ulike oppgaver som de ikke er programmert direkte til. Slik som for eksempel å gjenkjenne ansikter fra bilder, eller lære seg å kjøre bil i komplekse miljøer.

Det er helt umulig å programmere inn alle ukjente situasjoner eller alle varianter av ansikter som kan dukke opp, derfor må systemet lære seg dette ut fra erfaring og læring fra lignende situasjoner. Med andre ord ikke ulikt hvordan man trener opp mennesker.

Matrix movie still

Den store forskjellen er at en AI aldri glemmer noe når den først har lært det. Derfor er dette utmerkede systemer for å analysere store mengder med historiske klimadata og analysere meget komplekse årsakssammenhenger og framtidige konsekvenser.

Les også:  Sjokkregning på 500.000 til 1,5 millioner til boligeiere kan likevel bli en realitet

Deres AI er bedre enn ABM sine klimamodeller

Siden 2011 har Jennifer og John jobbet med AI for å forutsi neste måned og neste sesongens samlede nedbørsmengder. De har publisert en rekke forskningsresultater om dette i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter.

Deres AI system er generelt bedre enn ABM (Australian Bureau of Meteorology’s) sine General Circulation Models for å forutsi månedlig og sesongens nedbørsmengder. Det er GCM modeller som også benyttes av IPCC.

Tendensen fra 1880 til i dag er naturlig

De tenkte at dersom de matet AI med historiske klimadata og utelot perioden fra 1880 og nyere tid, så kunne deres AI fortelle hva situasjonen ville vært uten den menneskeskapte CO2 bidraget. Differansen mellom resultatet som de ville få og den virkelige målte temperaturen, forteller hvor stor andel av temperaturen som var skapt av menneskets CO2 utslipp.

AI’en analyserte store mengder data og finner at perioden fra 1880 og frem til i dag – perioden hvor mennesker begynte med CO2 utslipp – så er oppvarmingen helt naturlig og kan forklares med kjente fenomener.

Les også:  Dagslønnen i Norske fengsler overgår mange land sin minstelønn - Er det rart de kommer hit?

Det gjennomsnittlige avviket i temperatur fra AI og hva som virkelig er målt i dag er bare på 0,09 grader Celsius.

Med andre ord fikk de ingen forskjell mellom det de antok AI skulle produsere uten CO2 og det som den virkelige temperaturen er i dag med over 400ppm CO2 i atmosfæren.

Dette betyr at selv om der ikke hadde eksistert noe menneskeskapt CO2 utslipp ville temperaturen vi har i dag blitt den samme.

Dette betyr at selv om der ikke hadde eksistert noe menneskeskapt CO2 utslipp ville temperaturen vi har i dag blitt den samme.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Referanser:

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: