Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Over kr. 20.000,- i donasjoner på få timer for boken Motvekt – Fakta om klima!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det var styreleder i Klimarealistene, Morten Jødal, som satte i gang en storstilt og ambisiøs innsamlingsaksjon i dag, søndag 24. januar. Han forteller at et sentralt medlem i Klimarealistene og det vitenskapelige råd, har gitt kr. 10.000,- til aksjonen og utfordrer andre.

Innsamlingsaksjonen tar sikte på å få samlet inn ca. 100.000,- kr. for å kjøpe inn og få distribuert en av de viktigste klimabøker i 2020 til politikere, biblioteker, skoler og og høyere utdanningsinstitusjoner. Bare få timer etter at aksjonen ble lansert var det samlet inn kr. 20.000,- så dette er svært oppløftende.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Boken Motvekt – Fakta om klima, skrevet av Gregory Wrightstone er blitt et ikonisk oppslagsverk for faktarelatert kunnskap om klima. Blant annet skriver Christopher, Viscount Monckton av Brenchley dette om boken:

Godt forsket, klart skrevet og vakkert presentert. Men framfor alt er MOTVEKT – FAKTA OM KLIMA en bok spekket med fakta. Den er helt uunnværlig for demokratiets overlevelse, og reetableringen av ekte forskning. Dette verket representerer den ultimate triumf for den objektive sannhet.

Det er din skyld, du syndige menneske

Du har druknet i rapporter fre medier, regjeringer, tenketanker og «eksperter», som forteller at klimaet forandrer seg til det verre. Og det er vår skyld. Mer tørke, hetebølger, tornadoer og giftig eføy – for å nevne noe – skyldes visstnok våre syndige utslipp fra brenning av fossil energi, som etterlater mer karbondioksid i atmosfæren. Likevel kjøper du ikke helt denne klima-apokalyptiske fortellingen.

Les også:  Høyre ønsker å kneble ALLE landets ordførere til å ikke ta imot boken MOTVEKT!

Du forstår ikke detaljene, fordi du ikke kjenner alle faktaene, og dessuten er du neppe forsker. MOTVEKT – FAKTA OM KLIMA er skrevet spesielt for deg. Oversatt til et forståelig norsk, med enkle figurer og tabeller, gir Gregory Wrightstone deg forskningen som hjelper deg å vurdere holdbarheten i den hevdede klimakatastrofen.

Fagfellevurderte og offisielle kilder

Bokens 60 ubehagelige fakta kommer fra regjeringskilder og fagfellevurderte forskningsrapporter, framstilt på en enkel og underholdende måte. Boken vil sannsynligvis utfordre din forståelse av de apokalyptiske spådommene om vårt alltid dynamiske og skiftende klima.

Du kommer til å lære at vår planet gjør det stadig bedre, ikke på på tross av økende CO2 og stigende temperatur, snarere på grunn av disse to forholdene. Rammeverket rundt klima-katastrofe-argumentet blir her konfrontert med vitenskapelige fakta.

Vær nysgjerrig – søk sannheten!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: