Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Begynner indoktrineringen av barna i 2. klasse?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Begynner indoktrineringen av barna i skolen allerede i 2. klasse? Som man kan se av bildet de har som leselekser er vindmøller blitt en integrert og naturlig del av naturen.

Her kobles vindmøllene som er det mest sentrale og mange av i et «naturlig» miljø med natur, hus, veier og folk.

Det er innlysende at man her har valgt å presentere vindmøller som et positivt element og som en integrert del av landskapet, framfor å vise vann, vannmagasin eller vannkraft som gode alternativer til ting som begynner på v.

Les også: FAKTA 1: CO2 er ikke den viktigste drivhusgassen

Nå skal man kanskje ikke trekke deres intensjoner for langt siden vindturbiner i norsk natur i den senere tid har blitt et meget politisk betent og omstridt element. Men det skurrer litt når bilen som er vårt viktigste fremkomstmiddel er ødelagt. Hvorfor det mon tro?

Derfor er det på sin plass å nevne at denne gangen får heller vi foreldre informere barna om ødeleggelsene disse fugledreperne faktisk gjør og hvilken miljøkatastrofe de representerer.

Leseheftet har på ingen måte en utpreget slik «grønt skifte» profil så derfor feller vi ingen dom over Ebba Sporstøl som i 2011 utga boken på Tell Forlag.

Derimot har en av Klimarealistenes vitenskapelige råd, Stein Bergsmark gått gjennom en rekke av skoleverkenes litteratur med hensyn til klima og funnet urovekkende mange feil.

Her omtales dette arbeidet til Klimarealistene hvor de går gjennom læreplanen og lærebøkene som ender opp med å indoktrinere barna med klimaangst: Indoktrineres det i skolens naturfagtimer?

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Gal informasjon er påpekt før

I et brev til Kunnskapsdepartementet og Aschehoug forlag 18. oktober 2017, og til Kunnskapsdepartementet av 26. oktober 2017, klagde biolog Morten Jødal på feil i læreboka Tellus 10. Han ba departementet pålegge forlaget å sende informasjon til alle landets skoler om disse feilene.

Departementet svarte at dette kunne de ikke, og forlaget ville ikke gjøre noe annet enn å vurdere om de skulle rette opp feilene i neste utgave av boken. I mellomtiden påtrykkes elevene gal informasjon uten at det ser ut til å bekymre noen. Dette er svært bekymringsfullt i en så alvorlig sak.

Les også: En kvart million for å bytte batteri på BMW i3

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube