Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Donald Trump er frifunnet men TV2 og Fredrik Grøssveik anker!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

TV2 er svært misfornøyde med at de ikke får klage på Trump mer. Logikk og fornuft har nok en gang seiret i USA men det er bare så vidt.

TV2’s sin oppegående apporter Fredrik Grøssveik forteller i en sørgelig og gråtkvalt tone at demokratiet er tapt og at han personlig skal enke – eller anke – til senatet eller var det gud om at Trumpern må bli dømt.

Fakta360 har ikke lykkes å komme i kontakt med Grøssevik, da vi heller ikke har forsøkt, men kan glatt konkludere på hans vegne at det er en sorgens dag for Grøsseveik og hans «demokratiske» medinnsatte i TV2.

For TV2 betyr det at det er slutt på propaganda fra USA om Trump og dette beklager Grøsseveik sterkt i et fiktivt intervju med Fakta360. Han forteller videre i sitt fiktive intervju at han heretter blir nødt til intervjue demokrater – og det er det samme som å se maling tørke. Ikke noe å få seertall på innrømmer Grøsseveik motvillig til slutt.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: