Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Pressebriefing fra FMK – Kent Andersen som en statsmann!

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Folkeopprøret mot klimahysteriet (FMK) presenterte nettopp ved deres nye talsmann, Kent Andersen, en pressebriefing som er en statsmann verdig.

Det var lanseringen av FMK sin nye logo som var tema for briefingen. Her forteller Andersen at FMK sin logo er et fyrtårn for fornuften, og som skal hjelpe til at folk guides gjennom stormen av klimapropaganda. De skal også stå i mot bølgen av hysteri som myndighetene har pisket opp sammen med den ukritiske main stream media.

Kan være et bilde av tekst som sier 'Hurra! FMK har fatt ny logo: Vi vil vaere fornuftens fyrlykt, og stả mot stormen av klimahysteri! Folkeopproret Mot Klimahysteriet'

FMK ønsker å fremstå som mer aktive og dynamiske i håp om at enda flere melder seg inn i gruppen og deltar. De ønsker å fokusere på den realitet som ligger bak propagandaen om klima og ikke nødvendigvis den politiserte vitenskapen. De vil angripe massehysteriet og avsløre de økonomiske realitetene bak hele hysteriet – som i bunn ikke handler om vitenskap – men om makt og penger.

Det er imponerende at FMK har 165.000 medlemmer hvorav ca. 150.000 som er aktive deltakere i debattene som foregår inne på deres facebook gruppe.

Andersen påpeker at FMK er politisk uavhengig men at de vil løfte frem de ulike partienes synspunkter og ståsted angående klima. Han poengterer at FMK er av en så stor og betydelig andel potensielle velgere og at de derved VIL ha både stor betydning og innflytelse på årets valg.

Se hele hans pressebriefing fra FMK i videoen nedenfor – Som en statsmann!

Støtt vårt arbeid med å spre informasjon og fakta om klima! Vær med på SPLEISEN for Fakta360.no NÅ! – Din din hjelp varmer!
Eller du kan VIPPSE til 921 44 050

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: