Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Bellona vil knuse Klimarealistene! En trussel mot vitenskapen og ytringsfriheten!

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Fakta360.no blir av Bellona rangert som en av de store sprederne av klimaskeptisk innhold i Norge. Dette er vi faktisk meget stolte over og vil herved takke for deres analyse så langt.

Men helt i starten av artikkelen sin så omtaler de det ikke som skeptisk informasjon lenger, men at vi sprer feilinformasjon og er Fake News i følge dem. Dette er en meget alvorlig påstand og ganske skremmende om hva framtiden eventuelt vil bringe fra deres kant av universet.

Bellona er i gang med en systematisk kartlegging av personer, nettsteder og profiler som i følge dem sprer falske nyheter om klima. Denne spredningen av vitenskapelig dokumentasjon som motsier deres politiske agenda, hindrer dem og andre i å få milliontilskudd via klimatiltak. Derfor vil de kvele en åpen debatt.

Det er ganske innlysende at Bellona ikke gjør dette for morro skyld. De planlegger å bruke dataene til noe. En av tingene de planlegger ser vi litt ned i teksten. De skal laget et undervisningsopplegg for videregående skole og de skal gi elevene verktøy for kildekritikk og kritisk tenkning. De kaller rett og slett Fakta360.no, Klimarealistene.com, Document.no, Resett.no og alle de 253 profilene de har analysert for usanne kilder eller spredere av feilinformasjon. Man blir både sjokkert og indignert av dette nivået på deres omgang med dokumentasjon som presenteres av disse nettstedene fra forskere over hele verden.

Fascistisk metodikk og retorikk

En ting blir ganske fort åpenbart med den retorikken de fører. De vil til livs klimamyter ved først selv å definere hva som er myter og deretter ødelegge de som skriver noe annet en hva deres antagelser forutsier. De vil altså først kvele motparten og deretter skal de kjøre egne programmer for å indoktrinere skoleelever på videregående trinn. Har vi ikke sett denne metodikken tidligere mon tro? Har vi ikke sett slik retorikk og propaganda før?

Les også: Kunstig Intelligens bekrefter at klimaendringer ikke kan være skapt av mennesker!

Tatt i betraktning av at Bellona i sin tid en gang var en miljøekstremist og dissident som kjempet mot propaganda og feilinformasjon fra de store offisielle kildene, er det noe merkelig å observere at de nå slår seg på lag med storkapitalen via DNB og vil stanse «rabulister» og dissidenter som i dag fører denne kampen mot offentlig propaganda og desinformasjon.

Bellona ønsker åpen og ærlig debatt om klima…Særlig!

Bellona ønsker en åpen og ærlig debatt hevder de! Klimarealistene har respondert med at de stiller til debatt når det skulle være. I god tråd med åpenhet og ærlighet så forventer vi at de stiller til slik debatt? Men jeg må si jeg er skeptisk til at det skjer. For klimaprofitørene er som regel flinke til å prate i sitt ekkokammer med hverandre uten motforestillinger.

Gang på gang har Klimarealistene ville stille til debatt, men de slipper ikke til engang. Men vi får se, kanskje tar vi feil denne gangen om en åpen og ærlig debatt?

De vil knuse klimarealister

Samtidig som de ønsker åpenhet og ærlighet så sier de dette om sine motstandere som de i realiteten vil knuse:

Vi må stanse både klimaendringene og klimamytene. Med dette prosjektet ønsker vi å bekjempe sannhetsforvitringen og å knuse klimamytene som finnes der ute, sier Lystad….. Dessuten fører det til en polarisert og lite konstruktiv samfunnsdebatt. På et overordnet nivå ønsker Bellona med dette prosjektet å øke befolkningens forståelse rundt klima og miljø, samt å bekjempe misinformasjon og sannhetsforvitring i klimadebatten.

– Bellona v/Lystad

Hele artikkelen til Bellona oser av forakt for vitenskapelig diskurs og andre meninger og synspunkter. Det er gruoppvekkende skremmende at DNB faktisk at finansiert dette, og jeg frykter en framtid der dissidenter fra den politiske korrekte vedtatte «vitenskapen» til Bellona medfører at kontoene deres blir stengt av DNB?

Bellona er blitt en venstreekstrem aktivist som tydeligvis ikke bryr seg om hverken åpenhet, ytringsfrihet, personvern eller vitenskapen. Jeg får sitere Feynman sin berømte setning:

Det spiller ingen rolle hvor god teorien din er, det spiller ingen rolle hvor smart du er, dersom den ikke stemmer med eksperiment, så er den feil!

– Richard Feynman

De største klimamytene og klimaløgnene finner man i MSM

De største klimamyter og regelrette løgner finner man i MSM (Main Stream Media) sine apokalyptiske reportasjer om værhendelser verden over som i følge dem øker dramatisk. Eksempel er skogbranner, orkaner, tornadoer og stormer som rapporteres som at klimaendringene er har nå. Her er NRK en av de største propagandaspredere og med TV2 hakk i hel. Aftenposten, Dagbladet og VG selger også stort på klimakatastrofer og har drevet systematisk skremselspropaganda mot folket. Dette til tross for at IPCC har omtalt disse trender og analyser slik de virkelig er: Svakt avtagende eller ingen trend!

I tillegg rapporteres nå snart enhver miljøhendelse vedrørende insekter, hunder, fugler, dyreliv, biologi og liv i havet som relatert til eller forårsaket av klimaendringer. Det er som man ikke tror stupiditeten eller den beviste manipuleringen av fakta til Bellona er mulig. Men når det gjelder makt og penger så har vi sett hva Bellona nå er i stand til: Kneble både ytringsfriheten og vitenskap.

Climate Discussion Nexus, drives av en Amerikansk historiker, politisk analytiker, journalist og dokumentarfilmskaper. Han analyserer klima-ralaterte saker og forskning rundt dette. Hans kommentarer rundt klimasaken er vel verdt å få med seg og han bringer innsikt som jeg vil anta Bellona, MDG og resten av klimahysterikerne aller helst ville bannlyse og sensurere!

Datamodellenes nirvana og deres tilbedere

I dag har tydeligvis datamaskiner med modeller som framskriver ulike scenarier blitt den fantastiske avguden som alle setter sin lit til. Det virker som inkompetente politikere og miljøagenter går på autopilot når en datamaskin har spyttet ut et svar, uten at de reflekterer et eneste sekund på dataene som ble dyttet inn, parameterne som ble antatt og justert eller ligningene som prosesserer dette.

I likhet med de famøse og oppskrytte klimamodellene som feiler hele tiden er også en såkalt AI (Artificial Intelligence) ikke noe annet en et program som virker slik du har lært det å virke. Det er ingen problemer med å lære en AI til å gjenkjenne fargen gul på bilder og deretter få den til å fortelle at det er rød farge. Med andre ord når Bellona putter SHIT IN så får de som vanlig i dataverden SHIT OUT. Eller som det er blitt i den religiøse klimadebatten SHIT IN = GOSPEL OUT.

En datamodell er ikke mer riktig enn de forutsetninger som dyttes inn i modellene. Vil man ha oppvarming så får man det. Legger man for eksempel større vekt på sol sykluser og skyer så får man nedkjøling. No problemo! Hva ønsker du? Det er bare å tune noen parametere og vipps så forteller modellen akkurat det du vil den skal fortelle.

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: