Blogg om klima, energi og politikk!
30.000 lesere pr. mnd.

Klima-alarmismen når nye høyder og vitenskapelig bunnivå

Klimanytt nr. 302. Redaktør: Ole Henrik Ellestad. Forfattet av Ole Henrik Ellestad. Kloden brenner ikke og kommer ikke til å brenne. Men IPCC og ekstremvær-politikerne brenner etter å få folk til å tro det ved sitt alarmerende budskap i 2021 SPM-rapporten. Det står i sterk motsetning til kjente data om vinterens mange kulderekorder, global middeltemperatur som har sunket […]
For å lese denne artikkel må du kjøpe Abonnement or Donasjon.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Klimanytt nr. 302. Redaktør: Ole Henrik Ellestad. Forfattet av Ole Henrik Ellestad. Kloden brenner ikke og kommer ikke til å brenne. Men IPCC og ekstremvær-politikerne brenner etter å få folk til å tro det ved sitt alarmerende budskap i 2021 SPM-rapporten. Det står i sterk motsetning til kjente data om vinterens mange kulderekorder, global middeltemperatur som har sunket […]
For å lese denne artikkel må du kjøpe Abonnement or Donasjon.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: