Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Oppskrift: Hvordan bli en politisk FB Ninja-kriger!

Kampen mot sensur og Big Tech er i gang! Facebook sensurerer og utestenger store deler av den politiske siden som taler klimatismen, globalismen, wokeismen, kommunismen, islamismen og alle andre -ismer midt i mot.

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Kampen mot sensur og Big Tech er i gang! Facebook sensurerer og utestenger store deler av den politiske siden som taler klimatismen, globalismen, wokeismen, kommunismen, islamismen og alle andre -ismer midt i mot.

Det mest ekstreme eksempel er at Taliban og Hamas har Facebook og Twitter kontoer, mens Donald Trump ble slettet! Men der finnes meget effektive teknikker og metoder for å likevel få ut sitt budskap og vi skal her se på hvordan det kan gjøres.

For en stund tilbake hadde Bellona mye oppmerksomhet om hvordan det de mente var falsk informasjon om klimakrisen ble spredt på nettet. I deres artikkel og undersøkelser ble Fakta360.no nevnt blant de store spredere av slik informasjon.

Bellona har faktisk gitt oss nøkkelen til spredningen ligger i de ulike diskusjonsgruppene hvor stoffet blir delt. Men det er ikke tilfeldig hvordan det havnet der. Bellona kunne avsløre at det var kun 253 profiler (personer) som spredte innhold til så mange som 670.000 mennesker. Med andre ord har en ekstremt liten «redaksjon» av aktive ninja-profiler klarte langt mer enn det en million-subsidiert klimasvindler slik som Bellona har klart.

Les også: Bellona vil knuse Klimarealistene! En trussel mot vitenskapen og ytringsfriheten!

DU er nøkkelen, DU er den politiske FB-Ninja vi trenger

Vi vet nå at slike profiler er fritt vilt for den globalistiske og woke venstresiden som gjør alt for å kneble ytringer fra dissidenter. Undertegnede inkludert som nylig fikk sin Facebook konto stengt. Dermed har vi i bunn å grunn fått beviset fra Bellona servert på et sølvfat, for hvordan ninja-krigen mot Goliat best kan utføres.

Det er altså dere, eller rettere sagt DU som må klippe og lime linker fra Fakta360 inn til mange ulike grupper og sider på Facebook. Ikke bare publiser tekstene som egne innlegg i gruppene, men også som svar på politiske motstandere sine innlegg og ytringer. DU må altså aktivt gjøre det, men Fakta360 skal gjøre det enkelt for deg.

Vi gjør det enkelt for deg

Vi har laget et eget innlegg hvor det er meget enkelt å klippe og lime sakene fra. Vi skal oppdatere innlegget med listen etter hvert med enda flere saker og etter innspill fra dere. Får vi gode forslag fra andre nettsteder så legger vi inn det også.

Her er oppskriften og metoden som må benyttes: Her er våpenet mot Big Tech: Sosial ninja!

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: