Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Klimarealister er nåtidens intellektuelle elite!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Hele klimahysteriet er bygget på så grove grunnleggende og elementære feil, forutsetninger og antagelser at man tror ikke det er mulig. Det er som om klimamodellenes grunnforutsetninger er basert på epicycles fra Ptolemaic verdensmodell hvor jorden er i sentrum og flat.

Når man først setter seg inn i hva klimaforskerne har gjort for å komme fram til at jorden har en påstått drivhuseffekt på ca. 33 grader, så må man bare måpe av beundring at selv høyt skolerte med PhD grader innen fysikk ikke forstår dette. 

Kort fortalt så sier altså klimaforskere at å steke juleribba på 200 grader i to timer, er det samme som å steke juleribba på 50 grader i åtte timer.

De sier siden energimengden er den samme i begge tilfeller er kalkulasjonen gyldig. Med andre ord 200 * 2 = 50 * 8 = 400.

Dette forstår ikke bare klimarealister: Selv om energimengden er lik får man ikke samme resultat. Men det er faktisk dette som klimaforskerne hevder i sin argumentasjon.

Fra IPCC sine egne publikasjoner finner man denne illustrasjonen (oppe til venstre i bildet) hvor de bruker solens innstråling på 342 W/m2 som er kun en fjerdedel av den virkelige innstrålingen som er 1370 W/m2.

 

IPCC sin «Flat Earth modell» sier innkommende energi er kun på 342 W/m2. Noe som gjør at distansen til solen dobles om man reverserer formlene og brukes deres logikk.

Vår tids intellektuelle elite: Klimarealister!

Det er her klimarealister blir nåtidens intellektuelle elite som forstår hva de gjør. De har fordelt innkommende energi på jordens kuleoverflate og havner derfor på 1370/4 = 342,5 W/m2. Som om solen skinner på nattsiden av jorden også. Beregner man temperaturen ut fra denne energien så havner man på -18 grader og ikke de behagelige 15 som vi har målt jordens temperatur til.

De bruker derfor argumentet at differansen fra -18 grader til behagelige 15 som er ca. 33 grader er skapt av den innbilte «drivhuseffekten» hvor CO2 er blitt synderen. Bruker man deres energiberegning for jordbanen så må vi befinne oss dobbelt så langt ute enn det vi virkelig er.

Den fiktive drivhuseffekten er altså vår tids epicycles og klimaforskerne benekter jordens faktiske bane med den matematikken de utfører.

Det er Astrofysiker Joseph E Postma som har laget en rekke videoer over hvor hinsides galt klimaforskerne har gjort sine beregninger. Her er et knippe av de jeg synes er de beste. For å se alle hans videoer kan du klikke her. 

Pseudoscience avslørt

3 Videos

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube