Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Energi er liv! De dreper oss, galskapen må stanses med riksrett!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Tenk om Norge hadde overflod av energi?

Nei vent litt, vi har jo faktisk det? Eller rettere sagt vi hadde det. Gjennom vannkraften og hjemfallsretten var vårt energibehov godt dekket og var godt regulert. Den var bygget av politikere som selv hadde stått nederst i arbeidslivet og i fabrikker. De var gjerne selv med å ro inn turbinen på en flåte fra frakteskipet.

Les også: Hvorfor i f… skal vi akseptere strømprisene?

For lenge siden tenkte noen litt ekstra på sikkerheten på energiforsyningen vår og mente det var lurt å bygge noen kabler til Sverige som hadde atomkraft, for å sikre oss mot tørkeperioder. Det var energipolitisk lurt og har tjent oss bra!

Så kom det grønne skiftet og en ny klasse emosjonelle lettlurte politikere som fant det svært opportunt å høste vettskremte stemmer fra en hjernedød befolkning, som fra skolebenken er opplært til å svelge propaganda helt ukritisk. Verden og Norge skulle elektrifiseres av vindkraft, og oljen – vårt livsgrunnlag – ble symbolet på svartedauen for Jorden og verre.

Les også: Fra den gode sosialismen til akademias narsissistiske arena for skuespill: Politikken

Planeten koker og du har skylden! Stem på X og vi skal berge deg bare du betaler mer i strøm, bensin, diesel og energipriser. Skriv et hvilket som helst parti på Stortinget som X, for samtlige har slukt klimagalskapen med søkke og snøre.

Les også:  Terje Søviknes løy om Acer! Prissjokk på strøm er ventet i vinter!

Løven er reimet fast og blir tappet for blod

Med klimagalskapen som bakteppe begynte de å elektrifisere en energirik og selvforsynt vann- og oljekraft nasjon. En nasjon med overflod av energi ble systematisk kneblet, satt i stropper og tappet for energien med utenlandskabler og annen elektrifisering. Jeg ser for meg Norge som en flott majestetisk løve full av livskraft og energi, men som nå er reimet fast til forskningsbenken på asylet med kanyler innsatt i de store vener som tapper den for blod og selger det til høystbydende.

De tilsatte administratorene av løven, altså politikerne på asylet, sier det er for dens eget beste. De klapper den på hodet og gir litt sukkervann som lindrer litt, og sier de følger nøye med mens de tapper den til døden. De har nemmelig satt seg store og hårete mål og skal berge trollet. Det store internasjonale og globale EU-trollet. Det har et umettelig behov for energi og suger livet ut av alt og alle. Som dumme troll flest er, så har det trampet i stykker sin egen energiproduksjon og er nå så sulten og sint som kun et troll kan være.

Les også: Eventyret om de fem professorer og lektoren de ikke kunne målbinde

Denne metaforen synes jeg er en passende beskrivelse for de ansatte på asylet sin bevisste årelating av Norge for å fore EU-trollet.

Les også:  Klimaforsker innrømmer juks for å kunne publisere i Nature Journal

Riksrett må igangsettes!

Vi har altså på snaut seks måneder gått fra et land med overflod av energi med ca. 10-15% i reserver til et regelrett energifattig land om 3-4 måneder. Der er antydet både rasjoneringer og utkoblinger til vinteren og nye prissjokk vil komme. Politikerne sitter å følger med, mens løven forblør uten at de vil trekke ut kanylene.

Dette er et planlagt drap av en nasjon og de ansvarlige må stilles til rette. Der er i flere omganger avgitt makt til et fremmed organ, direkte i strid med grunnloven. Dette er så alvorlig at riksrett-prosesser må igangsettes!

Les også: Statens Strålevern har stanset Thorium satsingen på falskt grunnlag

Overflod av energi

Men tenk om vi i stedet ikke bare tok vare på egen energi men bygget den ut med enda mer energi. Som for eksempel, gasskraftverk, geovarme og atomkraft med Thorium? Hva ville skje med en nasjon som flommet over av billig og lett tilgjengelig energi over alt? Hva tror du ville skje i hodene til folk om der ble bygget nye jernbaner, veier, flyplasser, båter, ferger og helt nye transportsystemer nesten uten tanke på energikostnader?

Med uendelig billig energi kunne vi hatt personlige flyvende biler og transportsystemer vi ikke en gang kan drømme om. Energien er livets egentlige gull. Energi er liv. Uten energi dør alt! De dreper Norge nå, og galskapen må stanses!

Energi er liv. Uten energi dør alt! De dreper Norge nå, og galskapen må stanses!

Hva overflod kan gjøre

Det er kritiske røster som sier vi har nok energi og at vi ikke trenger å bygge mer. Bare å forvalte det vi har bedre. Jeg er ikke enig fordi:

 1. Overflod av energi gjør den billig
 2. Billig energi er et sosialt tiltak for å forbedre husholdningers økonomi
 3. Billig energi bedrer bedriftenes økonomi og sikrer arbeidsplassene
 4. Billig energi styrker vår internasjonale konkurranseevne
 5. Overflod av energi gjør at Norsk metallindustri og annen kraftkrevende industri blir lønnsom og kan utvide. Dette skaper arbeidsplasser
 6. Overflod av billig energi vil tiltrekke industribedrifter til Norge, så lenge idiotene ikke pumper den ut via kabler da! (Som forøvrig må kuttes)
 7. Overflod av energi er nøkkelen til framtid og velferd på alle plan
 8. Nasjoner kriger over tilgang på billig energi
 9. Med overflod av energi kunne vi skapt alle tenkelige og utenkelige løsninger på nær sagt alle verdens problemer
 10. Det partiet som har en energipolitikk som satser på disse tingene vil vinne!
 11. De partiene som sier vi må spare energi er drepen for Norge!
 12. Energi er liv. Uten energi dør alt! De dreper Norge nå, og galskapen må stanses!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: