Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Klimahysteriske kvinner? Ja de er til å le av!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Jeg skal ikke påstå alle kvinner er hysterisk, men at en stor andel av dem er klimahysteriske er det liten tvil om. Det var en artikkel i Agenda Magasin (AM) av Helle Cecilie Palmer som inspirerte meg til denne artikkelen.

PS! Nederst forklarer jeg det valgte bildet til artikkelen!

Eldre hvite privilegerte menn er klimafornektere

Hun er som vanlig i den klimahysteriske leiren totalt inkompetent med hensyn til realfag om det klima hun uttaler seg om, så derfor går hun på det eneste hun kan litt om: Eldre menn som er klimarealister eller klimafornekter som hun kaller oss. Dette i tråd med klimareligionens lære om at de som ikke tror er kjettere og fornektere i likhet med Holocaustfornektere. En ofte brukt og bedriten hersketeknikk som brukes av middelaldrende og inkompetente unge hysteriske kvinner, når de er tomme for argumenter.

Hun er alså fornærmet, eller kanskje til og med føler seg bespottet og latterliggjort av menn med realfagskompetanse som imøtegår hennes hysteri. Kanskje hun til og med føler seg krenket av vår høyst realkompetente latterbølge forårsaket av hennes polemikk om kvinnekamp med klimahysteriske anfall på AM?

Grinning Squinting Face

Spesielt er det  eldre menn sin bruk av 😆 «Grinning Squinting Face» som faller den middelaldrende Helle Cecilie tungt for brystet. Et bryst som allerede puster tungt med tendenser av klimahysterisk hyperventilering – noe som ubønnhørlig fører til CO2 mangel i kroppen hennes.

Les også:  Beskjed til ungdommen: Vi har ingen klimakrise…

Slik CO2 mangel kan føre til både sløvhet og besvimelse når det er for lite, ikke ulikt det som har vært den faktiske situasjonen på Jorden for kort geologisk tid siden samtidig som temperaturen var høyere. Men slike faktadetaljer er nok totalt fjernt fra hennes kunnskapsbase.

Jeg blir ekstra imponert når hun bringer sin svogerforskning om emoji på banen: «Og blant konservative menn er klimafornekterne i flertall.» Her oser det av seriøsitet, dybde og analyse fra en «journalist»?

Kvinnekampen mot det patriarkalske samfunn

Det tok ikke lang tid i hennes vitnesbyrd før hun brakte på banen at det patriarkalske samfunnet er dominert av eldre hvite menn. Dette Marxistisk fundamenterte verdenssynet er ofte etablert av radikale kvinnesaksforkjempere som ser menn som en dominerende trussel i samfunnet. Spesielt er det hvite priviligert menn med kompetanse som er deres største trussel.

Middelaldrende privilegerte hvite mannehatende kvinner dominerer denne kjønnskampen og de utfører gjerne denne kampen med klima som proxy tema. Klima har de null kompetanse på, men er i likhet Marxismen blitt en ideologi for samfunnsendringer, og den fungerer derfor utmerket som proxy-plattform for deres egen ideologiske kjønnskamp.

Les også:  60 ubehagelige fakta om CO2 og klima

Selvsagt kommer denne klimahysteriske proxy kampen godt til syne når hun til og med kobler «klimafornektere» med «fremmedfiendtlighet» og «misogyni». (sic.) Skal man bare synes synd på slike hysteriske kvinner eller skal man sukke litt (sic.) og gå videre? Hva skal man si til slikt ultraradikalt mannehatende sludder og regelrett svada?

De stakkars emosjonelle kvinnene

På slutten tar hun Lan Marie Berg i forsvar og sier: «Hun er rett og slett et kinderegg av en trussel mot den konservative maskuline identiteten, med sitt kjønn, klimaengasjement og ikke-hundre-prosent-etnisk-norske bakgrunn.»

Nei, kjære Helle Cecilie, Lan Marie Berg er en trussel fordi hun med sitt klimahysteriske idioti i likhet med deg, er i en maktposisjon og da blir svada-påstander om klima påpekt, kommentert, tilbakevist og motsagt. Folk blir forbannet fordi hun sier idiotiske ting. Så enkelt er det!

Men du legger ikke merke til alle de mannlige kollegaene hennes på stortinget som får passet påskrevet for sitt klimahysteriske idioti, kanskje enda sterkere enn Lan. Her har både Terje Aasland og Espen Bart Eide fått så de klimahysteriske ørene har flagret – for å nevne noen få. Men det ser du ikke fordi du har tunnelsyn mot kvinnekamp!

Les også:  Fakta 29: Å vende tilbake til temperaturen før den industrielle revolusjon vil føre til sult og død

Til slutt påberoper hun seg også Greta Thunberg (sic.) som sitt sannhetsvitne for hvor ufyselig det patriarkalske samfunnet av menn er. Hun legger henne i kurven av lettkrenkede egghoder med et tynt emosjonelt skall av moralske floskler om at menn har ødelagt verden og de unge stakkars kvinnene blir ledd av. Og nærmest sukker til slutt at vi vil nok le av denne artikkelen hennes også!

Ja det har du helt rett i. Vi ler oss fordervet av deres skakkjørte klimahysteri flettet inn til en saus av emosjoner, forskrudd kvinnekamp og forkvaklede moralske kortsluttninger. Det er lenge siden jeg har lest en så til de grader splittende retorikk, etset ut av en kvinnehysterisk Marxistisk og mannehatende ideologisk kamp mot eldre hvite privilegerte menn med realfaglig kompetanse!

Epilog: Hvorfor valgte jeg en edderkopp som bilde til artikkelen? Fordi de fleste kvinner har en irrasjonell angst mot edderkopper og de tør derfor ikke å klikke på bildet! I likhet med klima er de ofte langt sterkere programmert med irrasjonelle følelser, enn hvite eldre privilegerte menn! 😆

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: