Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Fakta360 har mottatt donasjon fra et politisk parti!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Riktignok ikke fra selveste partikassen men fra et meget høytstående medlem i partiet. PS! Det er ikke Demokratene som har gitt donasjonen.

Vi takker for all støtte fra alle partier og ser nå at våre saker når frem og får støtte i et tverrpolitisk miljø. Igjen, tusen takk og om vi får tillatelse til offentliggjøring så kommer vi tilbake til saken.

Fakta360 skal være spissere, dristigere og mer direkte enn hva for eksempel Klimarealistene kan tillate seg. Vi skal ikke være politisk korrekte og vi skal tørre å gå inn i kontroversielle tema. Vi skal stille politiske prioriteringer opp mot hverandre for å belyse galskapen i klimahysteriet. Armert med vitenskap, kunnskap og fakta skal vi avsløre både hykleriet, korrupsjonen og inkompetansen hos politikerne og klimaprofittørene. 

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Fakta360.no er et privat magasin uten tilknytning til noen offisielle eller main stream media. Jeg prøver å belyse de faktiske forhold rundt vitenskapelige tema og kontroverser rundt dette. Den største kontroversen i dag er selvsagt klima og de vitenskapelig fakta rundt det, samt politiske konsekvenser for Norge og verden.

Temaene her vil også dreie seg om nyheter og kuriositeter innen vitenskapen. Jeg vil forsøke å berøre politiske konsekvenser eller handlinger som slike nye fakta innen vitenskapen kan eller bør føre til. Alle gjestebloggere ønskes velkommen uavhengig av politisk ståsted. Jeg tror på kraften i debatt, kunnskap og opplysning basert på kvalifisert informasjon.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube