Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

IPCC sin egen energibalanse beviser klimabløffen!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

IPCC har siden den andre rapporten de laget i 1995 presentert energibalansen «Heat Balance Drawings» basert på samtidens beregninger, og brukt denne for å pushe agendaen om «drivhuseffekten» og alt politisk hysteri rundt den som vi kjenner så alt for godt til.

Men: Der eksisterer ikke en eneste energibalanse fra IPCC som omhandler framtiden basert på deres egne prediksjoner om økt temperatur? Hvorfor ikke tror du?

Det er Professor Emeritus i fysikk, Howard Hayden ved universitetet i Connecticut som kommer med disse beregningene jeg her har forsøkt å gjengi.

Figur 1 – IPCC sine energibalanser siden 2. rapport

Her er oppfordringen til alle alarmister som er redde for CO2 sin påvirkning på jorden. Lag en energibalanse basert på at jorden øker sin temperatur med, la oss si 3 grader. Svaret er åpenbar om hvorfor IPCC ikke har gjort denne øvelsen: Ingen ting stemmer og den fiktive «drivhuseffekten» forsvinner.

Dersom jordens temperatur øker fra ca. 15 grader til 18 grader slik som en av deres prediksjoner har skapt politisk panikk om, da vil utstrålt energi nødvendigvis øke og bli høyere enn innstrålt energi, og svindelen er derved avslørt.

Les også:  Høyre ønsker å kneble ALLE landets ordførere til å ikke ta imot boken MOTVEKT!

Hvis du ikke forsto hvorfor i forrige avsnitt så må du huske på at «drivhuseffekten» er basert på oppvarmingen fra ca -18 til +15 grader, men nå skal den altså forklare +3 grader som er tilsvarende 16,7 W m-2 ekstra i følge Stefan-Boltzmann loven som IPCC benyttet for å beregne nettopp drivhuseffekten.

Utstrålt effekt i figur 2 kommer fra Stefan-Boltzmann’s (SB) beregning av energibalansen. Jeg har skrevet inngående om energibalansen og SB-loven tidligere her: En beregning av jordens energibalanse og falsifisering av drivhuseffekten

Figur 2 – IPCC nevner drivhuseffektens størrelse for første gang i AR6 i 2021 til 159 W m-2

IPCC påstår at jorden mest sannsynlig kan bli +3 grader varmere ved en dobling av CO2og dette betyr altså i følge SB-loven 16,7 W m-2 ekstra. De sier også det er veldig sannsynlig at vi havner mellom 2 til 5 grader ekstra, som igjen betyr 11,1 til 28,1 W m-2 ekstra om man benytter SB-loven.

Utstrålingen fra bakken er beregnet av IPCC med SB loven til 398 W m-2 er basert på +15 grader, og ved +18 vil bakken derfor stråle ut 398 + 16,7 W m-2 (+3 grader) = 414,7 W m-2 samtidig som jordens utstråling på 239 W m-2 ikke kan endres. Dette er fysisk umulig og man har da skapt en energigenerator.

Les også:  Har vi skapt Frankensteins monster med mRNA vaksiner?
Figur 3 – IPCC sin perpetuum mobile

Hvorfor kan ikke jordens utstråling øke, spør du kanskje? Det vil da vise seg at jorden stråler ut mer enn den mottar og siden solen er konstant i følge IPCC, så betyr det at planeten kjøles ned! Så du ser deres egne teorier er full av feil, logiske kortslutninger og bare tull. Dette er årsaken til at de ikke viser en beregning av energibalanse for en økt temperatur på planeten.

I en av sine scenarioer så sier de samtidig at en dobling av CO2 kun gir kun 7 W m-2 ekstra. Hva??? Hvor kom så dette fra? Vel som vanlig så står dette i IPCC sine rapporter.

Figur 4 – IPCC beregner i scenario SSP3-7.0 at 7 W m-2 skal blokkere 20 W m-2 i å nå verdensrommet

Om man benyttet SB-loven på IPCC sine siste beregninger for scenario SP3-7.0 i fra den ferskeste rapporten AR6 utgitt i 2021, så vil dette gi en temperaturøkning på ca. 3,7 grader noe som resulterer i 20 W m-2.

Les også:  Geir Ugland Jacobsen kjemper for Demokratene mot en mikro-fraksjon i sentralstyret!

Med andre ord så henger ingen ting av deres energiberegninger på greip, og man ser at de benytter SB-loven kun når det passer deres agenda, og går ellers stille forbi når ting ikke stemmer.

Se hele intervjuet med PhD Howard Hayden på video-podkasten til Tom Nelson.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: