Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Konsensus? Hvilket konsensus? La oss felle klimabeistet!

Støtt vårt arbeid mot propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Verden er full av forskere som går midt i mot det såkalte konsensus om at vi har en klimakrise som vi må bruke milliarder av kroner for å forhindre. Dessverre har de ikke den enorme makt og ressurser bak seg, slik som nasjonene og FN har for å produsere bestillingsforskning tilpasset FN’s agenda.

Klimaindustriens enorme politiske maskineri har påvirket den vestlige økonomien som et vilt neshorn i glasshus i full brunst. Selv skudd fra «politiet» (skeptikere) med håndvåpen er ikke nærheten av å kunne stanse dette enorme dyret sin ville ferd. Men får det mange nok skudd fra alle små skeptikere, så vil beistet til slutt forblø og falle.

Denne artikkelen er vårt bidrag til en rekke slike skudd, så vær med og la oss i fellesskap få felt dette klimabeistet før det ødelegger vårt samfunn for godt.

Det er i dag en velkjent sannhet at dersom en ung forsker med åpent sinn vil etterprøve klimahysteriets påstander innen konsensus, så blir karrieren ødelagt og alle akademiske dører lukket. Korrupsjonen og dypstaten innen akademia, også i Norge, er så omfattende at dette gjelder alle fagområder inkludert lærere. Derfor ser vi sjelden forskere innen akademia si noe annet enn hva flokken har pålagt dem. Men når pensjonsalderen oppnås eller de besitter en trygg stilling da står de frem.

Les også:  Joe Biden vil bli Impeached på sin første dag som president!

Tom Nelson har antagelig laget den mest omfattende portefølje av video-intervjuer med forskere som går narrativet om at vi har en klimakrise midt i mot. Han har intervjuet stort sett professorer og fagfolk innen klimaforskningens enorme fagfelt som spenner fra atomfysikk, solforskere, meteorologer, geologer, geokjemikere, matematikere, statikere, kybernetikere osv.

Her får du hans komplette spilleliste med intervjuene samt en video med korte klipp fra alle de beste seksjoner. Nedenfor finner du en liste med link direkte til den professor eller klipp du ønsker. Enjoy!

Alle 62 Intervjuer i en spilleliste
Korte klipp fra samtlige videoer
Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: