Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Tidenes stiligste og informative web-side om CO2?

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Etter å ha blitt intervjuet av Tom Nelson har jeg fått en del oppmerksomhet og nye internasjonale kontakter, og en av dem er Raymond Inauen fra Sveits. Han er kreativ leder i firmaet RiC-Communications. Han har designet og laget den kanskje beste info-grafiske siden jeg har sett til nå om CO2.

Siden heter The World of CO2 og er i tillegg til å være svært faktuell og informativ kanskje også den peneste og stiligste siden jeg har sett.

Han har laget en egen download side hvor alle grafer og illustrasjoner kan lastes ned i ulike formater etter behov. Han gir alle tillatelse til fri gjenbruk, noe jeg vil oppfordre til på det sterkeste.

Han skriver også:

«If we allow science to be politicized “we will enter the Internet version of the dark ages, an era of shifting fears and wild prejudices, transmitted to people who don’t know any better. …..So it’s time to abandon the religion of environmentalism, and return to the science of environmentalism, and base our public policy decisions firmly on that.»

Gå til siden The World of CO2 her og nyt innholdet.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: