Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

99,9999% av internet holdes skjult for deg – Internett sensuren er langt verre enn du tror

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Sensuren og ensrettingen av informasjonen på nettet, om hva du presenteres for når du søker, via for eksempel Google er svært omfattende og burde gi deg frysninger når du ser dette.

Dette gjelder ikke bare Google, men også Bing, DuckDuckGo og Yahoo for å nevne noen få andre. Gro Harlem Brundtland som i sin tid så treffende sa: «Vi har mistet kontrollen på hva som blir fortalt», ville bli henrykt av glede om hun får vite dette.

Myndighetene har via de store søkemotorene greid å innføre kontroll på hva du blir presentert for på et globalt nivå og sensuren er nå blitt enorm.

I internett sin barndom vil dere som husker dette kjenne godt til at resultatene av søk kunne bringe deg til spennende og allsidig informasjon fra hele verden. I dag er informasjonen kontrollert og styrt etter hva de mener er politisk korrekt.

Du tror det kanskje ikke? Her er bevisene:

Ved et google søk på «climate change» svarer google at de har funnet «Omtrent 1 570 000 000 resultater (0,53 sekunder)«. Google lister ca. 15 resultater pr. side så dette skulle i realiteten tilsvare 1,57 milliarder sider dividert på 15 pr. side = 104,6 millioner sider. Ikke sant?

Les også:  FN mangler offergaver og blind lydighet fra sine undersåtter!

Om du blar deg nedover til den siste siden et par ganger, så finner du allerede på side 18 følgende informasjon «Side 18 av omtrent 175 resultater (0,80 sekunder)«, og det er ikke mulig å bla videre. – WHAT???

Hva skjedde med alle 1,57 milliarder sider? Google informerer høflig: «For å kunne vise deg de mest relevante resultatene har vi utelatt enkelte oppføringer som var svært lik de 175 som allerede er vist. Hvis du vil, kan du gjenta søket med de utelatte resultatene inkludert.«

Ok, vi følger deres anbefaling og blar videre. Denne gangen kom vi til side 39 og google informerer «Side 39 av omtrent 386 resultater (1,60 sekunder)«. Igjen har vi blitt stanset og har kun blitt vist 386 resultater av 1,57 milliarder. Det er ikke mulig å gå videre.

Dette resultatet viser at 99,9999% av informasjonen er blokkert for deg og du vil du ikke kunne finne det via søkemotorer. I tillegg er informasjonen som dukker opp totalt politisk ensidig og absolutt ingen nettsider som arbeider mot klimahysteriet ble vist.

Les også:  Fakta 4: De siste fire istidene var CO2 nivået på planeten faretruende lav for livet

Ikke bare er 99,9999% borte men innholdet er politisk styrt

Den 0,01% av informasjonen du faktisk får tilgang til å se er i tillegg politisk ensrettet og styrt med hensyn til den globale verdensorden, eller for å side det som det er, FN sin mening. Det er i dag nesten umulig å søke seg fram til vitenskapelige artikler som motgår IPCC og FN sine meninger. De kommer rett og slett ikke opp.

Se den skremmende filmen som viser dette i detaljer og hva du kan gjøre med det:

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: