Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

CO2 uten betydning, solen og skyer bestemmer alt

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Nobels prisvinner i fysikk 2022, PhD John Clauser, er bare en av mange klimaforskere som etter oppnådd pensjonsalder kommer frem i offentligheten med sine analyser som totalt parkerer CO2-hypotesen. Han sier som alle andre som har jobbet innen akademia og har motstridende funn, at han måtte holde klokelig kjeft for å beholde både jobb og karrieremuligheter. Judith Curry klarte ikke det og fikk smertelig erfare hva det vil si å stille spørsmål til narrativet.

Tusenvis av klimaforskere har stått fram med sin forskning som sier naturen dominerer klima totalt. Den lille menneskeskapte andelen av ekstra CO2 i atmosfæren har ingen som helst betydning. Dette har fått hele det politiske miljøet rundt klima-narrativet, om at vi har en klimakrise, til å jobbe på spreng med sensurering, ad-hominem og regelrett blokkering av dissidenter.

I hans siste foredrag som Fakta360 har fått PowerPoint filen til går han gjennom den siste forskningen og presenterer hans funn. Her går han gjennom IPCC sine energiberegninger for jordkloden og kan vise til store feil i både logikken og beregningene. Han tar for seg klimamodellenes manglende evne til å beregne jordens temperatur og viser avvikene deres opp mot virkelige data. Spesielt går han gjennom IPCC sin manglende hensyntaken til en variabel albedo og konsekvensene av dette.

Han påviser også NOAA sin desinformasjon fra 2012 hvor de påsto at økende temperaturer ville gi økende ekstreme værhendelser og at det var behov for mer forskning og politiske beslutninger for å endre klima. I dag har vi fasiten og vet at der er ingen endringer i ekstreme værhendelser. Dette er rapportert og funnet i de siste data fra NOAA, som derved motbeviser sin egen påstand.

Han påviser i sin dokumentasjon at IPCC sin påstand om at Jorden har en netto-oppvarmende energi ubalanse er feil. IPCC baserer sine påstander om global oppvarming på datamodellering av jordens atmosfære og på observasjonsdata fra en rekke observasjonsmetoder som begge er grovt mangelfulle. Derfor blir IPCC sine spådommer for klima totalt upålitelige.

Han viser også til at både IPCC og en rekke forskere har regelrett bedrevet forskningsjuks og endret sine rapporterte data fra å vise null oppvarming til å vise en oppvarmende trend.

Jordens hav er ca. 70% av jordens overflate og 73% av solens energi går ikke til oppvarming slik IPCC sier. All denne energien går til å fordampe vann fra havet og produsere skyer. Produksjon av skyer er altså den totalt dominerende klima-mekanismen og det er disse som skaper endret albedo. Han viser at IPCC sin feilfaktor er 200% når det gjelder albedo.

Skyene er altså jordens termostat og den totalt dominerende klimaregulatoren hvor CO2 i realiteten har ingen målbar effekt. Dette har IPCC ikke klart å finne ut av og har derfor laget anbefalinger basert på feile modeller, feile formler og feile og manipulerte data. IPCC bedriver ren misinformasjon og svindel.

Skyenes evne til å regulere jordens energiopptak og «ubalanse» er minimum 26 ganger sterkere enn det som IPCC bruker i sine beregninger basert på den forfeilede CO2 hypotesen. Dersom han ikke bruker minimum data kommer han fram til at realistisk er skyene i stand til å regulere jordens energiubalanse til hele 77 W/m2 og dette er 100 ganger mer enn IPCC sine CO2 baserte påstander på kun 0,77 W/m2.

Så man skjønner at feilene og utelatelsene til IPCC er så grove og misvisende at det ikke kan regnes som annet enn svindel.

Presentasjonen hans som kan lastes ned nedenfor går gjennom alt jeg har nevnt her og mye til på et meget detaljert nivå hvor han grunngir og viser sine beregninger. Bør studeres inngående og gjerne diskutere detaljene her på Fakta360 eller i vår facebook gruppe «Vi som liker vitenskap og fakta«.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube