Støtt Fakta360.no
VIPPS til 921 44 050.
Eller gi en donasjon med kredittkort her.

Fakta360.no er en privat blogg uten tilknytning til noen offisielle eller main stream media. Jeg prøver å belyse de faktiske forhold rundt vitenskapelige tema og kontroverser rundt dette. Den største kontroversen i dag er selvsagt klima og de vitenskapelig fakta rundt det, samt politiske konsekvenser for Norge og verden.

Temaene her vil også dreie seg om nyheter og kuriositeter innen vitenskapen. Jeg vil forsøke å berøre politiske konsekvenser eller handlinger som slike nye fakta innen vitenskapen kan eller bør føre til. Alle gjestebloggere ønskes velkommen uavhengig av politisk ståsted. Jeg tror på kraften i debatt, kunnskap og opplysning basert på kvalifisert informasjon.

 

Vitenskapelig fakta er ikke absolutt – det er kun politiske meninger om fakta som er absolutt!

Gi en donasjon med kredittkort:

Liker du mine nettsider? Gi et lite bidrag, så blir jeg oppmuntret til å fortsette. Alle bidrag hjelper!  

VIPPS til 921 44 050.

Eller gi en donasjon med kredittkort her.

Litt om meg

Kunnskap og rasjonell tenkemåte er grunnlaget for å forstå hva som faktisk foregår. Ved å ikke godta noe, men etterprøve alt – eller i hvert fall sjekke ut – når jeg finner merkelige påstander. Jeg er multifaglig ingeniør innen elkraftteknikk, elektronikk/IT og byggfag. Har også et studie innen fysikk og astronomi på Universitetet i Tromsø så noe realfaglig peiling har jeg.

Ønsker du å sende inn artikler er du velkommen. Send innlegget ditt til meg via Facebook eller epost så skal jeg vurdere det.

Med hilsen

Einar R. Bordewich
En engasjert medborger!

Støtt oss ved å dele:

Kontakt oss!

Har du en melding eller artikkel du vil sende inn til oss? Fyll ut detaljene nedenfor så tar vi kontakt!