Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.

Fakta360 er en nettavis om klima, energi og politikk!

Fakta360 skal være spissere, dristigere og mer direkte enn hva for eksempel Klimarealistene kan tillate seg. Vi skal ikke være politisk korrekte og vi skal tørre å gå inn i kontroversielle tema. Vi skal stille politiske prioriteringer opp mot hverandre for å belyse galskapen i klimahysteriet. Armert med vitenskap, kunnskap og fakta skal vi avsløre både hykleriet, korrupsjonen og inkompetansen hos politikerne og klimaprofittørene. 

Fakta360.no er en privat nettavis uten tilknytning til noen offisielle eller main stream media. Jeg prøver å belyse de faktiske forhold rundt vitenskapelige tema og kontroverser rundt dette. Den største kontroversen i dag er selvsagt klima og de vitenskapelig fakta rundt det, samt politiske konsekvenser for Norge og verden.

Temaene her vil også dreie seg om nyheter og kuriositeter innen vitenskapen. Jeg vil forsøke å berøre politiske konsekvenser eller handlinger som slike nye fakta innen vitenskapen kan eller bør føre til. Alle gjestebloggere ønskes velkommen uavhengig av politisk ståsted. Jeg tror på kraften i debatt, kunnskap og opplysning basert på kvalifisert informasjon.

It doesn’t matter how beautiful your theory is, it doesn’t matter how smart you are. If it doesn’t agree with experiment, it’s wrong.

– Richard P. Feynman

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Litt om meg

Jeg er multifaglig ingeniør innen elkraftteknikk, elektronikk/IT og byggfag. Har også et studie innen fysikk og astronomi på Universitetet i Tromsø.

Kunnskap og rasjonell tenkemåte er grunnlaget for å forstå hva som faktisk foregår. Ved å ikke godta noe, men etterprøve alt – eller i hvert fall sjekke ut – når jeg finner merkelige påstander. 

Politisk er jeg en nasjonal konservativ tenker og er leder for Demokratene i Kragerø og Drangedal. Jeg finner Marxismen, Kommunismen og andre totalitære systemer som Fascismen, Nazismen og Islamismen som motbydelig.

Ønsker du å sende inn artikler er du velkommen. Send innlegget ditt til meg via Facebook eller epost så skal jeg vurdere det.

Med hilsen

Einar R. Bordewich
En engasjert medborger!

Kontakt Meg!

Har du en melding eller artikkel du vil sende inn til meg? Fyll ut detaljene nedenfor så tar jeg kontakt!

It doesn’t matter how beautiful your theory is, it doesn’t matter how smart you are. If it doesn’t agree with experiment, it’s wrong.

– Richard P. Feynman