Fakta om Fysikk, Univers, Klima, Politikk mm.

Logo-fakta360 vertikal
Logo-fakta360 vertikal

Om Fakta360.no

Fakta360.no er en privat blogg uten tilknytning til noen offisielle eller main stream media. Jeg prøver å belyse de faktiske forhold rundt vitenskapelige tema og kontroverser rundt dette. Den største kontroversen i dag er selvsagt klima og de vitenskapelig fakta rundt det, samt politiske konsekvenser for Norge og verden.

Temaene her vil også dreie seg om nyheter og kuriositeter innen vitenskapen. Jeg vil forsøke å berøre politiske konsekvenser eller handlinger som slike nye fakta innen vitenskapen kan eller bør føre til. Alle gjestebloggere ønskes velkommen uavhengig av politisk ståsted. Jeg tror på kraften i debatt, kunnskap og opplysning basert på kvalifisert informasjon.

Liker du hva du finner på mine nettsider så gi gjerne et lite bidrag, så blir jeg oppmuntret til å fortsette.  VIPPS ditt beløp til 921 44 050. Tusen takk for all støtte så langt!

Vitenskapelig fakta er ikke absolutt – det er kun politiske meninger om fakta som er absolutt!

Litt om meg

Er jeg en autoritet på området? Absolutt ikke, men jeg forsøker med min kunnskap og rasjonelle tenkemåte å forstå hva som faktisk foregår ved å ikke godta noe men etterprøve – eller i hvert fall sjekke ut – når jeg finner merkelige påstander. Jeg er ingeniør innen elkraftteknikk og data, samt tok et studie innen fysikk på Universitetet i Tromsø så noe realfaglig peiling har jeg.

Ønsker du å sende inn bidrag er du velkommen. Send innlegget ditt til meg via Facebook eller epost til einar2507@gmail.com så skal jeg vurdere det.

Med hilsen

Einar R. Bordewich
En engasjert medborger!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Støtt oss ved å dele:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email