Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Rasmus Benestad, Michael Mann, Mark Steyn! Ærekrenkelser, Hockey Stick og «Sayings of Rasmus»

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Hva er det med disse lettkrenkede klimahysteriske apologeter som får dem til å ville saksøke enhver som stiller spørsmål, stiller deres påstander til veggs og avslører tidenes største svindel de har stillet seg bak, eller sågar vært med å skape selv? Rasmus Benestad truer Fakta360.no og Geir Hasnes og Michael Mann har stevnet Mark Steyn for ærekrenkelser.

Det er over 12 år siden Michael Mann første gang anmeldte Mark Steyn for ærekrenkelser angående hans berømte Hockey Stick som Steyn kalte for svindel. Michael Mann sin oppkonstruerte Hockey stick ble tatt inn hos IPCC sin tredje rapport som bevis på den menneskeskapte globale oppvarmingen på grunn av CO2. Michael Mann ble nærmest en heltefigur innen den klimareligiøse vitenskapskulten, og ble sitert og gjengitt over hele verden av de store medieselskapene. NRK viste den samme falske Hockey Stick på programmet Folkeopplysningen. Michael Mann har til alt overmål omtalt seg selv som Nobels Fredspris vinner, noe Nobel instituttet offisielt har måtte dementere. Det er forøvrig eneste gangen i historien at Nobels fredspris instituttet i Norge har måtte offisielt dementere at en person ikke har vunnet prisen.

«Sayings of Rasmus»

Den svindelanklagede Michael Mann samarbeider tett med Rasmus Benestad med nettsiden realclimate.org. Her legger både Benestad og Mann ut sine poster om klima og svarer på kritikk og kommentarer. Det var på grunn av de elleville kommentarene fra Benestad at en annen som har kritisert «Hockey Stick-en» til Mann, Steve McIntyre, laget en satireartikkel dedikert til Rasmus som han kaller for «Sayings of Rasmus» som ligger på McIntyre sin nettside Climate Audit. Her blir Rasmus Benestad sine sprøe påstander og uttalelser om klima satt under lupen og plukket i filler som både latterlige og humoristisk. Det er så mye feil og galt i Benestad sine skriverier i bare en eneste artikkel han har kommentert, at folk har hoderystende kommentert.

Men nå kommer endelig saken opp for retten den 18.1.2023 i Washington og innledende høringer er allerede i gang mens du leser dette. Mark Steyn har ventet lenge på dette og han stiller som sin egen advokat. Mann sin taktikk har vært å hale ut rettssaken så lenge som mulig for å påføre Steyn så mye kostnader som mulig. Du får ikke fri rettshjelp i USA for å forsvare deg.

Svindel, Climate Gate, cover up og pedofili

Det er ikke første gang Michael Mann stevner folk for retten for ærekrenkelser. Han stevnet tidligere i 2011 en annen klimaforsker Tim Ball i fra Canada. Klimaforskeren vant saken og Mann tapte på grunn av Mann sin uthalingstaktikk. Men kostnaden for saken ble påført den Tim Ball, for Michael Mann møtte ikke engang til rettssaken i Canada, og Canada har ikke myndighet til å pålegge en USA borger å betale. Så lenge Mann ikke reiser til Canada slipper han å betale, og det var nok derfor han klokelig holdt seg unna rettslokalene i Canada når saken kom opp i 2019 hvor den ble avvist. Den Tim Ball døde senere i 2022 nedtynget av gjeld.

Kjernen i saken er en post i Nasjonal View i July 2012 av Mark Steyn hvor han fortalte at Michael Mann sin hockey stick var en svindel, og han sammenlignet universitetets elendige undersøkelse av saken med de skandaløse undersøkelsen de tidligere hadde gjort om en annen ansatt som senere ble tatt og dømt for pedofili. Det var helt tydelig at universitetet beskyttet sitt rykte og renommé fremfor å gjøre skikkelige undersøkelser. Artikkelen fikk Michael Mann til å anmelde Steyn for ærekrenkelser.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube