Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Vitenskapen er på vår side – et skifte er på vei og derfor lyver de!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

James Tylor, presidenten i Heartland Institute vil legge ned hele instituttet og gi pengene tilbake til myndigheter og donorer dersom de tar feil om klima. De har data og vitenskapen på sin side, sier han og avslører en rekke løgner i media og hos såkalte faktasjekkere.

Presentasjonen ble holdt omentrent en måned før attentatforsøket mot Donald Trump sitt liv, men Tylor var overbevist om at USA ville velge Trump nok en gang, og få USA ut av Paris-avtalen og gjenoppta olje- og gass produksjonen. I dag vet vi nesten med sikkerhet at Trump vil vinne valget. En ny tid er på vei.

James Taylor er presidenten i Heartland Institute og deltok den 14-15 Juni 2024 på EIKE konferansen i Vienna. EIKE er forkortelse for European Institute for Climate and Energy. I denne presentasjonen forteller han om at et skifte er på vei mot ekte vitenskap og at EUs klimapolitikk er direkte skadelig for både folk og land. Han viser også hvordan media og såkalte faktasjekkere regelrett lyver og stigmatiserer når data fra NASA dras frem i søkelyset som viser noe totalt annet enn klimakrise.

Som et par eksempler på løgnene i media viser Taylor til statistikk fra NASA angående varme dager i Texas. Den viser ingen trend i de varmeste temperaturene. Se figur 1 under.

Fig. 1 – Antall dager over 100 Fahrenheit (37,8 ℃)

Likefullt klarer den såkalt prestigetunge universitetsavisen Texas A&M Today å melde at Texas må forberede seg på varmere temperaturer og større risiko for branner og flommer. Avisen forteller til og med at en ny studie viser en dramatisk økning i antall dager over 100 Fahrenheit (37,8 ℃) figur 2. Dette er altså direkte løgn slik vi ser av figur 1.

Fig. 2 – Løgnmedia sprer Fake News om varmere temperaturer i Texas.

Selv universitetsavisen i Texas er med på å spre løgnene om livsfarlige klimaendringer. Men det stopper selvsagt ikke der. Taylor viser en ny graf som viser at kaffeproduksjonen over hele verden øker jevnt og trutt. Like taktfast som dag følger natt kommer nå den prestigetunge avisen The Wall Street Journal med meldingen om at kaffeproduksjonen synker og prisene går opp. Årsaken er klimaendringer kan de fortelle. Sannheten er som vanlig totalt det motsatte. Prisene har økt på kaffe som alt annet på grunn av lock-down politikken under Covid Plandemien.

James Tylor fortsetter i hele presentasjonen å plukke sønder og sammen løgnene til media og avslutter med en kraftsalve til disse løgnprodusentene i media. Putt dine egne penger bak dine påstander og kom til Heartland Institute på en presentasjon med middag – vi spanderer. Dersom vi tar feil så skal vi nedlegge hele instituttet og tilbakebetale alle donasjoner.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube