Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Nå er hanskene av, X har saksøkt globalistiske elite-selskaper

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Sensur og kontroll på media globalt er ett av målene for den globalistiske eliten som bruker både ulovlige og radikale metoder for å spre desinformasjon. Klimasaken er bare ett av målene som dette omfatter og forklarer også hvorfor det er så vanskelig å nå fram med andre synspunkter i den tradisjonelle media.

Medieplattformen X har regelrett eksplodert etter at Elon Musk tok over og både brukere, brukertid og engasjement har skutt i været. Alle deres parametere peker oppover. Dette liker selvsagt de globalistiske konglomerater av selskaper i tett samarbeid med offentlige organer (fascisme) svært dårlig da deres forretningsmodell er basert på monopolisme (Maoismen).

GARM (Global Alliance for Responsible Media) – en koalisjon av de største markedsføringsfirma i verden – ble undersøkt av U.S. House of Representatives Judiciary, hvor de fant bevis for at GARM gjennomførte en ulovlig boikott av mange firmaer inkludert X. Rapporten deres sier: ««Evidence obtained by the Committee shows that GARM and its members directly organized boycotts and used other indirect tactics to target disfavored platforms, content creators, and news organizations in an effort to demonetize and, in effect, limit certain choices for consumers.»

Hensikten med denne boikotten er å kontrollere informasjonsflyten til spesifikke ønskede mål og for dannelsen av de korrekte meninger for blant annet spillere, journalister, aktivister, foreldre, politikere og forretningseiere. X sin advokat Linda Yaccarino informerer om deres søksmål både i et åpen brev til X sine annonsører og i en video.

Friheten til at firmaer kan velge selv hvor de vil annonsere og oppfordring til boikott er ikke ulovlig, heller ikke i USA, så derfor er det heller ikke et søksmål mot boikott de kjører frem, men et søksmål innen det samme som Google tapte nå nylig: Antitrust lovene. Dette går altså ut på et et selskap har oppnådd en tilnærmet monopolsituasjon og utnytter dette for videre kontroll. I denne saken mot X har altså GARM utnyttet sin enorme tilnærmede monopolsituasjon og fått de store annonsørene over hele verden til å trekke sine annonser på X med feilaktig informasjon som grunnlag.

GARM, WFA (World Federation of Advertisers) og flere av GARM sine største medlemmer som CVS Health, Mars, Orsted og Unilever er inkludert i søksmålet mot dem. Lida sier at siden hun begynte i X har hun gjort det til sin oppgave å bidra til å bygge en plattform hvor folket, innholdsskapere og annonsører kan trives i et unikt, dynamisk og trygt miljø som ikke er manipulert av globalistiske konglomerater med omfattende monopolistiske og manipulative tendenser.

Fakta360 heier på X og vi observerer allerede en sterkt økende skare av folk, også fra Norge nå finner veien til verdens kanskje eneste frie plattform for sosiale medier. Vi anbefaler på det sterkeste at også du etablerer deg en konto der og følger Fakta360 på X.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube