Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Grønne ekstremister vil forby folk å dyrke egen mat – Artikkel i Nature

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Dyrker du din egen mat som frukt og grønnsaker, da er du delaktig i å ødelegge planeten, sier grønne ekstremister. Det er en ny artikkel i det klimahysteriske magasinet Nature hvor slike holdninger legges frem. Her fremholdes det at den moderne trenden med grønn arkitektur i byene hvor folk skal kunne dyrke egen mat og skape grønne lunger er med å undergrave innsatsen som de tradisjonelle bøndene gjør (pålegges) siden by-landbruk har seks ganger så høyt karbonavtrykk som landbruket for øvrig.

Artikkelen i Nature er omtalt av Chris Morrison på WUWT. Han er såpass rystet av artikkelens ekstreme ideer, forslag og påstander at han spør rett og slett hva disse dop-huene har røyket. Forfatterne av Nature artikkelen – som jobber ved School for Environment and Sustainability ved University of Michigan – foreslår at de urbane gårdene ikke skal brukes til matdyrking, men til «utdanning, fritid og samfunnsbygging». Kanskje kunne byfolkene sitte i kors å høre på Pink Floyd musikk og klappe trommer til solnedgangen, mener Morrison, som har store problemer med å ta artikkelen seriøst.

På en nylig klima-sammenkomst i New York fortalte The Guardian at deltakerne ble fortalt at bruk av hallusinogener kunne initiere en «endret bevissthet for et mer klimavennlig sinn og oppførsel». Eksakt hva de mente om hva som er klimavennlig oppførsel, gitt at de grønne ekstremister normalt anser alt mennesker gjør som ødeleggende for naturen, kunne de ikke fortelle. Ei heller om hallusinogenene skulle tas frivillig eller ved tvang.

Spesielt er det hjemme-komposteringen som forfatterne av artikkelen i Nature fremhever som skadelig for planeten. Dette fordi dårlig vedlikeholdte og små komposthauger produserer mye mer metan enn sentraliserte store og profesjonelle kompostprodusenter. Derved kan byene redusere sitt karbon-avtrykk ved å forby hjemmedyrking inkludert kompostering og overlate dette til store profesjonelle anlegg.

For noen er det få gleder i livet som overgår nytelsen av å dyrke litt egen mat og ta seg en pause fra hverdagens slit med å stelle litt i hagen. Men i følge disse dop-huene som får slippe til i Nature med sine klimahysteriske raljeringer, så kan du en gang i fremtiden risikere å få klima-politiet på nakken, mens du plukker opp dine selvdyrkede reddiker og komposterer restene.

Ja man må nesten spørre seg selv; hva blir det neste? Vi ender vel opp som da Donald Duck fant Gullhjelmen i Carl Barks sin historie fra 1952. Hjelmen ga Donald Duck all makt over Nord-Amerika og han ble så blendet av makten og begjæret at han ville skattlegge alle for oksygen med målere på ryggen. 10 øre for en pust og 15 for et sukk.

Eneste løsning på dette moralske dilemma, er som i historien, at makten rives fra deres hender og kastes på havet. Der den sank og ble borte for alltid.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube