Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Klimafornekter – politisk trakassering av naturfaglig kompetanse

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Det var Johnas Gahr Støre som under valgkampdebatten i Arendal som uttalte ordene: «Det skal ingen klimafornekter inn i min regjering!». Ordene er svært spesielle og minner sterkt om de ekstremistiske gruppene som er holocaustfornektere. Dette har fått mange til å reagere. Blant annet uttalte en av redaktørene på Klimarealistene, Geir Aaslid dette:

«Kan Støre vennligst avklare hva han mener med «klimafornekter» i regjeringen?

Klimafornekter er en direkte sammenligning med holocaustfornekter, og indikerer at noen i dagens regjering er minst like ille som nazistene fordi de ikke gjør som Støre vil i klimapolitikken?

En slik ordbruk fra en person som ønsker å bli statsminister er spesiell og ikke verdig en kommende statsminister. Ordbruken er både krenkende og trakasserende ovenfor alle de som har kompetanse i naturfag og som hadde kunnet tilføre både Støre og Solberg en del viten om den klimakrisen som ikke kan observeres noe sted, hvis de hadde fått lov å bruke sin ytringsfrihet..»

Er arbeiderpartiet fornekter av natruvitenskapen?

Geir Aaslid fortsetter:

«Uansett om regjeringen blir blå eller rød etter valget later det til at den blir full av det Støre betegner som «fornektere», men da av politikere som benekter at naturviten bør være styrende for landets klimapolitikk, eller som benekter at sola har en vesentlig betydning for klimaet vårt.

Opplysningstiden er altså over uansett regjeringens farge. Og innpå 100 milliarder kommer i neste stortingsperiode til å forsvinne ned i ymse grønne lommer etter å ha blitt brukt på helt meningsløse klimatiltak.

Vi er garantert mer av det samme altså, etter dette valget.»

Les også den fantastiske oppdagelsene om feil i IPCC sin matematikk: Ny teori basert på observasjoner «knuser» IPCC sin CO2 klimamyte!


Kilder:

  1. https://www.facebook.com/geir.aaslid/posts/10203624067998825:0
  2. Klimafornekter uttales av Johnas Gahr Støre etter 28:15 minutter.

 

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube