Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

IPCC sin største blunder – Klima-svindelen avslørt

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

CO2 sin vekselvirkning på langbølget varmestråling (IR) begrenser seg til en ganske tynt spekter hovedsakelig rundt 15 um. Dette båndet er allerede for det meste blokkert og du kan ikke blokkere noe mer en 100%. Derved er en dobling av CO2 ikke en dobling av varmeopptak, men snarere kanskje bare 1-2% ekstra. Funksjonen er altså logaritmisk avtagende med økende CO2 og vi er i dag svært nær 100% metning allerede.

Logaritmisk avtagende kan forklares med briller som kan blokkere 50% av lyset. Hvis man setter to etter hverandre så blir det ikke 100% blokkering, men første brille blokkerer 50% og neste brille blokkerer 50% av de 50% etter første brille. Altså 25% blokkering. Hvis man deretter dobler antall briller til 4, så vil brille 3 resultere i 12,5% og etter brille 4 har man 6,25% lys igjen.

Den eneste måten de kan forklare mer varmeopptak er ved å innføre skalte forsterkningsmekanismer eller feedback. Slik feedback gir en selvforsterkende og langt kraftigere virkning enn CO2 alene. Det er kun via denne forsterkningsfaktoren de har beregnet at en fordobling av CO2 kan gi 3-6 grader varmere klima. Uten forsterkning kun 0,95 – 1,15 grad ekstra.

Grunnlaget for denne forsterkningsfaktoren er prinsipper hentet fra elektronikken. Formlene er helt enkle og elementære. Du vil kanskje ikke tro det men
klimaforskerne i IPCC har brukt formlene helt feil. En elementær brøler som ikke har blitt oppdaget før inntil nylig.

Det er en av verdens fremste klimaforskere, Lord Monckton med flere som har gått direkte til starten og grunnlaget for hele «Skremme-industrien» som CO2 klimahysteriet har blitt. De har vurdert det tidligste arbeidet som er grunnlaget for IPCC sine modeller og basis for hele deres «vitenskap». De har funnet at formlene brukes feil.

De har derfor rekonstruert og brukt formlene korrekt med sjokkerende resultater. De har ikke bare gjort det teoretisk men bygget en fysisk modell som simulerer den effekten som de forutsier. Med andre ord ikke bare teoretisk fysikk men reell vitenskap basert på eksperimenter.

Deres arbeid er fagfellevurdert av flere andre forskere og har skapt sjokkbølger i IPCC. Fagfellevurdering er i gang også for publisering og forventes snart.

Se video selv her: https://youtu.be/kcxcZ8LEm2A

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube