Støtt Fakta360.no
VIPPS til 921 44 050.
Eller gi en donasjon med kredittkort her.

Milliarder brukt i klimamøter og null effekt på klima

Tony Heller klarer i denne videoen på en mesterlig måte å forklare galskapen som dagens hovedmedia og politikere klarer å hause opp til massehysteri mens MDG hyler seg grønne og blå over kommende apokalypse.

Den første grafen viser at samtlige av de store klima-astrologiske møtene har absolutt null -0- effekt på klima. De har brukt milliarder på milliarder i flotte møter rundt over hele verden og i realiteten skapt null! Dette bevises med å se på økningen av CO2 i atmosfæren fra Manua Loa og tidsfeste dette sammen med møtene. Så til tross for ufattelige mange milliarder har de ikke greid å gjøre en eneste endring på klima. Dette er astrologi på sitt beste.

Men i motsetning til dommedag som de fleste aviser, politikere, skolebarn og aktivister i MDG skriker skal komme om 10 år (sic.) så har verden hatt en fenomenal økning av levestandard og velstand over hele verden. Dette henger nøye sammen med tilgang på billig energi.

Les også om vår underskriftskampanje mot klima-astrologene

Energibruken og CO2 utslippene øker, verdens matvareproduksjon øker, andelen feilærnærte folk i verden minker, fattigdommen minker dramatisk. Også antall personer uten å kunne lese og skrive minker drastisk, levealder øker dramatisk, antall naturkatastrofer minsker dramatisk og verden blir grønnere i følge NASA.

Til tross for alle disse goder som energi og spesielt fossil energi har gitt oss mennesker så skriker altså klima-astrologene at verden skal gå under om 10 år (igjen)

Det er ikke å undres at Charles Mackay skrev i 1841 i sin bok Ekstraordinære populære selvbedrag og massenes galskap:

Om mennesker er det sagt, de tenker i flokk og de blir gal i flokk, og de vil kun komme til sans og samling igjen, sakte og en etter en.

Vi trenger ikke å bli kvitt CO2 utslipp, vi må bli kvitt galskapen som klima-astrologene kommer med. Til tross for alle deres skremsels-propaganda, så blir verden faktisk bare bedre og bedre.

Ny teori basert på observasjoner knuser IPCC son CO2 klimamyte

Elsk CO2! Det gjør fantastisk nytte for vår verden og velstand!

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: