Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

NASA avslørt i svindel med temperaturdata!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Den Australske politikeren Malcom Roberts har jobbet i lang tid med å avsløre den ekstreme svindelen som har foregått innen det grønne skiftet, og den nye nesten religiøse klima-bevegelsen.

Politikken angående klima i verden baseres i dag på data-modeller som lager scenarier som ikke henger på greip med virkeligheten. I tillegg er historiske temperatur-data over lang tid jevnlig blitt endret og tuklet med av NASA og NOAA. Eller rettere sagt den kontroversielle NASA GISS (Goddard Institute for Space Studies). En liten avdeling i New York som er blitt forhatt av de egentlige pionerer i NASA – De som er i NASA Goddard Space divisjonen.

Med seg på laget har Roberts fått den amerikanske historiske klima-forskeren Tony Heller, som både er Geolog og Elektro ingeniør.

Tony Heller sitt arbeide med å avsløre svindelen som både GISS avdelingen og NOAA holder på med er omfattende og dokumentert over mange 10-år. Hans avsløringer i denne videoen er såpass sjokkerende at dette burde få alle som tviler på om klima-skandalen er en svindel til å bli sikker.

Klima-svindelen er avslørt! Det finnes ingen klima-krise!

Det er ikke lenger mulig å tvile. Verdens største og kostnads-drivende svindel er avslørt i vitenskapelig juks. De er tatt med buksene nede.

Galskapen i det «grønne skiftet» er i ferd med å kaste vår sivilisasjon ut i en virkelig krise. CO2 skaper ingen krise, men å nedlegge hele vår eneste sikre energikilder som atomkraft, kull, gass og olje, – DET vil skape den virkelige krisen.

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Se videoen om Tony Heller nedenfor. Spre budskapet til alle. Det er jo faktisk et gledens budskap at det ikke finnes noen klima-krise. Lik og del!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube