Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

TV2 = FAKE NEWS

Fake News produsenten nr. 1 om Trump - TV2 - greier faktisk av alle ting å spre Fake News mens de foretar et intervju om Fake News.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Fake News produsenten nr. 1 om Trump – TV2 – greier faktisk av alle ting å spre Fake News mens de foretar et intervju om Fake News.

Det var Jon Helgheim som tok opp hansken med at TV2 og spesielt Fredrik Græsvik sprer propaganda, fake news og løgner om USA’s president Donald Trump.

TV2 = FAKE NEWS

TV2 påstår at Trump til stadighet lyver og kommer med feil informasjon. Under intervjuet kommer de med et eksempel på en løgn fra Trump som visstnok Facebook også skal ha slettet.

De viser et klipp hvor president Trump forteller at barn og unge tåler Covid-19 meget bra. TV2’s reporter Elin Ludviksen sier presidenten “farer med løgn i forbindelse med Korona og mangler alminnelig folkeopplysning” når han kommer med denne påstanden om at barn håndterer Covid-19 meget bra.

Elin går også videre og påstår at hans utsagn er “medisinsk feil” og henviser til at journalister må forholde seg til fakta. Vel… ironien blir kanskje ikke tydeligere enn dette for TV2 sin håndtering eller omgang med medisinske fakta.

Støtt vårt arbeid med å spre informasjon og fakta om klima! Vær med på SPLEISEN for Fakta360.no NÅ! – Din din hjelp varmer!
Eller du kan VIPPSE til 921 44 050

Problemet – som ingen i studio dessverre tok tak i – er at Trump hadde 100% rett i sine påstander. Det er her TV2 feiler fullstendig og sprer Fake News nok en gang om president Trump.

All internasjonal statistikk viser at barn tåler Covid-19 meget bra og til og med de Norske helsemyndigheter sier dette.

Så nok en gang TV2: FAKE NEWS!!! https://twitter.com/HelgheimJon/status/1290029202608021505

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: