Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Korrupsjon helt til topps hos Demokratene avsløres i USA!

Rudy Giuliani er i besittelse av Hunter Biden's PC som inneholder avslørende materiale om korrupsjon i stor skala. Ikke bare for Biden familien men hele topp-eliten av Demokratene i USA, inkludert Clintons og Obama.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Rudy Giuliani er i besittelse av Hunter Biden’s PC som inneholder avslørende materiale om massiv korrupsjon i stor skala. Ikke bare for Biden familien men hele topp-eliten av Demokratene i USA, inkludert Clintons og Obama.

Ikke bare Biden’s har vært korrupte men nå fremlegges det bevis for systematisk korrupsjon fra Demokratenes side i massiv skala. Det er ikke å undres at de kjørte så hardt på Impeachment mot Trump når han pirket borti dette.

Biden, Obama, Clinton’s og mange flere Demokrater har vært involvert i dette i stor skala. Hele Demokratenes hus vil nå falle i USA sin historisk største politiske skandale. “Det Demokratiske partiet har blitt korrupt inn til kjernen og helt opp til toppen”.

Ukraina, Kina, Iraq, Russland, Romania, Kazakstan er bare noen av landene som som er involvert i Demokratenes verdensomfattende og ufattelige korrupsjons-skandala. 

USA vil ikke bli det samme etter dette og mange mediehus i Norge skal slite fælt i sin dekning av dette.  

Anbefaler at du ser hele filmen slik at du får en forståelse for hvor omfattende korrupsjonen har vært.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: