Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Kina bekrefter Hunter Biden PC i sjokkerende video!

Denne videoen viser en Kinesisk økonomiprofessor som avslører hvordan Kina har operert sammen med Wall Street og Amerikas elite, før Donald Trump sin tid.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Toppledere i amerikansk regjering og næringsliv har blitt kompromittert av Kinesiske myndigheter som søker å undergrave USA og deres demokratiske system.

Det viser seg at mange av de menneskene som ropte så hysterisk om Russland, Russland Russland collusion faktisk – selv har stått bak mange av de overgrepene de hevdet Trump gjorde.

De jobbet på vegne av USA sin viktigste globale rival, Kinas regjering.

Russland-hoax var en avledning. Det skjulte noe som ikke er noe bløff i det hele tatt, men ekte og truende.

Fox News kommer til å bruke en overskuelig fremtid på å rapportere om forholdet mellom Amerikas økonomiske og politiske eliter, og den kommunistiske kinesiske regjeringen som har gjort dem rike.

– sier Tucker Carlson.

Men vi vil starte i kveld med en bemerkelsesverdig video. Den ble spilt inn for en drøy uke siden, 28. november.

– fortsetter Carlson

Denne videoen viser en Kinesisk økonomiprofessor som avslører hvordan Kina har operert sammen med Wall Street og Amerikas elite, før Donald Trump sin tid. Professorer klager åpenlyst at Donald Trump skapte problemer for dem.

Professor Cheng kommer også med opplysninger som bekrefter hvordan Hunter Biden opererte sammen med sin far og hans PC. Se selv:

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Støtt Fakta360.no NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: