Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Klima Antiklimaks

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

For første gang i Norge lanseres en bok som gransker hele klimafeltet i et kritisk lys. Forfatteren påviser hvordan klimasaken gjennom årenes løp har forvandlet seg fra et faglig omdiskutert miljøspørsmål til et irrasjonelt massehysteri med enorme politiske og økonomiske konsekvenser – samt en tvungen konsensus som bryter med grunnleggende intellektuelle standarder.

Les også: Hvorfor klimamodellene feiler

Det finnes ingen klimakrise, fastslår Kent Andersen, og de uunngåelig forgjeves forsøkene på å hanskes med den innbilte krisen, baner veien for en kolossal svindeløkonomi som beriker en mektig klimalobby på vanlige borgeres bekostning.

«Klima Antiklimaks» er skrevet i en populær og hardtslående stil som tar sikte på å forklare klimafeltet for et bredt publikum.

Tysk kapital overtar vår natur!

I punchdrunk forundring står nordmenn og ser tyske kapitalkrefter sprenge seg vei i vernet natur, for å sette opp gigantiske vindturbiner – i landet som allerede har fornybar kraftforsyning og et kraftoverskudd. «Vi har ikke noe valg», sier klimafokuserte politikere, men er det sant?

Les også: Det trengs en halv million nye vindmøller!

Hvordan kan noe sånt skje? Og hvem sto bak? Det korte svaret er «penger». Det lange svaret fyller denne boken – for vindkraften er toppen av et flokete isfjell av grådighet, maktbegjær, opportunisme, aktivisme, inkompetanse og ren dumskap, fra et utall aktører, med en flora av agendaer.

EU-eliten og globalisering

Vi må spole helt tilbake til 1957 for å forstå sammenhengene som ledet oss til monstermøllene, for bak vindkrafta ligger den påståtte klimakrisen og globaliseringen, med EU-eliten som pådrivere for samfunnseksperimenter uten suksesser å vise til. Og du skal betale.

Denne boken er den eneste som gir deg hele historien fra A til Å, for alt henger sammen med alt. Her får du tallene, historien, sammenhengene og hele bildet. Og synes du boken er dyr, så sjekk hvor mye du betaler i «nettleie» hver måned for å oppføre vindparkene.

Du er rundlurt!

Du er manipulert og rundlurt, av inkompetente og selvhøytidelige politikere som har lurt seg selv.

Boken har sin egen Facebook-side hvor du også kan se Kent live. Send gjerne kommentarer. Dette er en bok om et tema som engasjerer nordmenn som elsker den norske naturen.

Den kan også kjøpes på Document forlag her.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube