Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Kent Andersen til frontalangrep på Erna Solberg – En trussel mot Norge!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Etter regjeringens lansering av Klimaplan 2030 og med referanse til Solberg sin tale på NHO’s årskonferanse i 2020 går Kent Andersen til frontalangrep på Erna Solberg.

Kent Andersen sier rett og slett at Erna Solberg handler i panikk og har pådratt seg en mental lidelse. Andersen sier på slutten av videoen at han mener Solberg er en trussel mot Norge og at Høyre bedriver planøkonomi og SV politikk.

Et av de poengene han fremfører er at det er ingen i andre medier som stiller ett eneste kritisk spørsmål til Klimaplan 2030. Ingen. Han stiller seg undrende til at alle andre bare sier «Ja vel statsminister».

Kent begynner med å informere om at denne planen er både et ukjent samfunnseksperiment og økonomisk eksperiment med ukjente konsekvenser. Dette er planer og løsninger som er diktet opp av grønne hoder uten empiriske holdepunkter. Det er et gigantisk eksperiment de kaster landet og oss ut på uten å kjenne til alle konsekvenser.

Solberg forteller i talen at vi ikke skal regne og analysere på konsekvenser men bare komme oss over i handling for å bringe Norge og verden inn i en grønn sirkulærøkonomi. Hva nå enn det er for noe?

Dette får Kent til å «se rødt» for å si det midt. Fiffen av av Norske økonomer sitter lydig på NHO konferansen med logrende haler og hører på Erna Solberg sitt reneste sprøyt og løgn, uten at en eneste av dem reiser seg og går. – Tordner Andersen og fortsetter. Hvordan har klima-industrien klart å gjøre den økonomiske eliten i Norge til små lydige pudler som omfavner et økonomisk fantasiprosjekt og en omlegging av samfunnet ingen kjenner kostnadene på?

Ingen i salen eller i den Norske media stiller et eneste kritisk spørsmål. De sitter alle og nikker og smiler og sier ja dette må vel være riktig det er tross alt en statsminister som sier det. Det er kun den knøttlille redaksjonen i Document.no som tar drittjobben med å stille de kritiske spørsmålene som pressen skal stille. – forteller en oppgitt Andersen.

Solberg forteller i talen at det grønne skiftet er i gang og skjer nå. Andersen kontrer kontant: «Nei. Det gjør det ikke. Det er kun Norge og noen få andre Europeiske land som forsøker dette. I hele verden går forbruket av fossile energikilder opp. I Kina bygger de kullkraftverk for full maskin»

Erna sier at Norge må være et foregangsland i utviklingen av grønn sirkulærøkonomi – hva nå enn det er for noe – og Kent repliserer umiddelbart: Hvorfor det? Hvorfor skal lille Norge være et foregangsland i dette? Hvorfor skal Norske skattebetalere bruke sine penger på at Norge skal kjøre et slik økonomisk eksperiment? Hvorfor kan ikke Kina gjøre det? Hvorfor kan vi ikke vente til de store nasjoner med store økonomiske muskler gjør det?

Kent fortsetter: Hvem sier forresten at grønn sirkulærøkonomi kommer til å virke? Suksessen finnes bare i hodene til en liten grønn sekt som mener at denne nymotens økonomien virker. Alle tidligere økonomiske eksperimenter vi kjenner til med bla dot com bølgen har feilet.

Erna Solberg er en trussel mot Norge

Å sitere alt hva som blir sagt er ikke nødvendig men jeg tar med et siste sitat der Kent Andersen faktisk sier at Erna Solberg er en trussel for landet, da hun rett og slett har fått et virus på hjernen som heter Agenda 2030 og bærekraftsmålene. Norsk Næringsliv driter hun rett og slett i. Hun fører ikke Høyrepolitikk men en SV-politikk med planøkonomi som kan føre til at Norge blir som Venezuela.

Han avslutter analysen av Solberg sin tale med at han fatter ikke hvordan økonomene kan sitte der å ta i mot dette ørkesløse sludder fra Erna Solberg. Men sett i lys at de vil tjene grovt på å melke subsidiene som kommer av statens planøkonomi i det grønne skiftet, så forstår han deres taushet.

Anbefaler å se videoen i sin helhet her:

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube