Det finnes ingen klimakrise!
Magasin om klima, energi og politikk!
Einar R. Bordewich

Kent Andersen til frontalangrep på Erna Solberg – En trussel mot Norge!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Etter regjeringens lansering av Klimaplan 2030 og med referanse til Solberg sin tale på NHO’s årskonferanse i 2020 går Kent Andersen til frontalangrep på Erna Solberg.

Kent Andersen sier rett og slett at Erna Solberg handler i panikk og har pådratt seg en mental lidelse. Andersen sier på slutten av videoen at han mener Solberg er en trussel mot Norge og at Høyre bedriver planøkonomi og SV politikk.

Et av de poengene han fremfører er at det er ingen i andre medier som stiller ett eneste kritisk spørsmål til Klimaplan 2030. Ingen. Han stiller seg undrende til at alle andre bare sier «Ja vel statsminister».

Kent begynner med å informere om at denne planen er både et ukjent samfunnseksperiment og økonomisk eksperiment med ukjente konsekvenser. Dette er planer og løsninger som er diktet opp av grønne hoder uten empiriske holdepunkter. Det er et gigantisk eksperiment de kaster landet og oss ut på uten å kjenne til alle konsekvenser.

Solberg forteller i talen at vi ikke skal regne og analysere på konsekvenser men bare komme oss over i handling for å bringe Norge og verden inn i en grønn sirkulærøkonomi. Hva nå enn det er for noe?

Les også:  Folket vil stanse klima-galskapen! Nesten 50.000,- på under en uke!

Dette får Kent til å «se rødt» for å si det midt. Fiffen av av Norske økonomer sitter lydig på NHO konferansen med logrende haler og hører på Erna Solberg sitt reneste sprøyt og løgn, uten at en eneste av dem reiser seg og går. – Tordner Andersen og fortsetter. Hvordan har klima-industrien klart å gjøre den økonomiske eliten i Norge til små lydige pudler som omfavner et økonomisk fantasiprosjekt og en omlegging av samfunnet ingen kjenner kostnadene på?

Ingen i salen eller i den Norske media stiller et eneste kritisk spørsmål. De sitter alle og nikker og smiler og sier ja dette må vel være riktig det er tross alt en statsminister som sier det. Det er kun den knøttlille redaksjonen i Document.no som tar drittjobben med å stille de kritiske spørsmålene som pressen skal stille. – forteller en oppgitt Andersen.

Solberg forteller i talen at det grønne skiftet er i gang og skjer nå. Andersen kontrer kontant: «Nei. Det gjør det ikke. Det er kun Norge og noen få andre Europeiske land som forsøker dette. I hele verden går forbruket av fossile energikilder opp. I Kina bygger de kullkraftverk for full maskin»

Les også:  Erna Solberg sin tale i sikkerhetsrådet full av løgn og feil. Plukkes i filler av Arve Tunstad

Erna sier at Norge må være et foregangsland i utviklingen av grønn sirkulærøkonomi – hva nå enn det er for noe – og Kent repliserer umiddelbart: Hvorfor det? Hvorfor skal lille Norge være et foregangsland i dette? Hvorfor skal Norske skattebetalere bruke sine penger på at Norge skal kjøre et slik økonomisk eksperiment? Hvorfor kan ikke Kina gjøre det? Hvorfor kan vi ikke vente til de store nasjoner med store økonomiske muskler gjør det?

Kent fortsetter: Hvem sier forresten at grønn sirkulærøkonomi kommer til å virke? Suksessen finnes bare i hodene til en liten grønn sekt som mener at denne nymotens økonomien virker. Alle tidligere økonomiske eksperimenter vi kjenner til med bla dot com bølgen har feilet.

Erna Solberg er en trussel mot Norge

Å sitere alt hva som blir sagt er ikke nødvendig men jeg tar med et siste sitat der Kent Andersen faktisk sier at Erna Solberg er en trussel for landet, da hun rett og slett har fått et virus på hjernen som heter Agenda 2030 og bærekraftsmålene. Norsk Næringsliv driter hun rett og slett i. Hun fører ikke Høyrepolitikk men en SV-politikk med planøkonomi som kan føre til at Norge blir som Venezuela.

Les også:  The REAL climate crisis is the planet COOLING DOWN

Han avslutter analysen av Solberg sin tale med at han fatter ikke hvordan økonomene kan sitte der å ta i mot dette ørkesløse sludder fra Erna Solberg. Men sett i lys at de vil tjene grovt på å melke subsidiene som kommer av statens planøkonomi i det grønne skiftet, så forstår han deres taushet.

Anbefaler å se videoen i sin helhet her:

Hjelp oss i arbeidet mot propaganda!
Støtt Fakta360.no ved en DonasjonMedlemskap eller Vipps til 921 44 050 – Din hjelp nytter!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

18 kommentarer

 1. Flott å høre en kritisk røst i vårt politisk usunne klima for tida. Hvis du ikke har lest denne, så følg følgende link til finansavisen sitt reportasje angående CO2 er totalt ufarlig for miljøet. Legg spesielt merke til Henrys Lov om forholdet mellom gasser. CO2 vil bli fanget opp i havet uansett hva vi måtte finne på som mennesker. Takk for flott innlegg. Her er linken: https://finansavisen.no/nyheter/politikk/2015/09/debatt-co2-utslippene-er-ufarlige?fbclid=IwAR1IzSTleePwjalIFuTSRIP6JtQ4GaXdtBjn96v54jM9801IPOXEM3DcvH4

 2. Godt vi har deg Kent og noen få andre tenkende politikere som Karl I Hagen, Cr. Tybring-Gjedde og Per W. Amundsen.
  Få med deg disse m. fl. i ditt nye parti, Stemmer på deg Kent!!

 3. Nå ble jeg i godt humør. Takk til deg Kent Andersen. Jeg flyttet ut av formynder staten i 1978, men hvis dere klarer å få Nordmenn til å forstå alvoret, så kommer det kanskje en mulighet til å flytte tilbake til moderlandet. Amen.

 4. Endelig noen som har sett lyset! Erna Solberg er det groveste tilfellet av keiserens nye klær!

 5. At ingen politikere på Stortinget, økonomer, næringslivet, MSM eller NHO er villig til å debattere Agenda 2030, er jo nettopp beviset på at Kent har rett.

 6. Vi husker alle de dagene straks etter at Erna tok over som statsminister. Hun sparte ikke på kruttet da heller. Fra første stund gikk hun på autopilot med en beskjed ti oss at hun hadde «internasjonale forpliktelser» Nå skjønner nok de fleste hva deisse forpliktelsene var for noe. Her går ryktene om at hn hadde kontakt med Bill gates allerede fra første stund, muligens før hun tiltrådte som statsminister. Sponsingen av Gates Foundation var også en lett avgjørelse for henne. Hun sitter litt dypt i det vil mange si…

 7. Jeg har hatt flere latterkuler under Ernas tale – rett og slett fordi det hun sier faller så til de grader på sin egen urimelighet.
  Takk Kent for kommentarene

 8. Veldig bra, men den høna som kom ut av hodet på Erna ved et tilfelle var med på å senke seriøsiteten mange hakk.

 9. Veldig bra! Det er mange som lurer på hva som virkelig skjer i dette landet! Virker som pressen også har fått munnkurv, ikke bare når det gjelder klima, men i det store og hele er det er oss det går ut over!

 10. Du har så absolutt rett i det du sier Kent, men hvordan når dette ut til noen på tinget med normal forstand?

  1. Dessverre finnes ingen partier på tinget som tar til motmæle. Og da alle blir drevet av partipisken er det ingen med normal forstand der lenger.

 11. Tusen takk at vi har slike som deg Kent og som tør si fra om galskapene om bla, annet dette fenomenet som lille norge skal rette opp for hele verden.

 12. til Kent Andersen stå på du forteller meget sanne å intressante historier blant alle disse grønne idiotene å ikkje minst dette som skulle være statsminister for folket dette er d verste som har hent i nyere tid at velgerne kan bomme så enormt men eg har ingen tro på neste valg heller kansje litt bedre men bra at vi har deg Kent du holder oppe håpet å takk for stort engasjement.

 13. ser ut til at Erna med sine disipler har kjøpt NRK og hele norske presse, alle står skolenettet, hva skjer???

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Eller Vipps til 921 44 050?

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost: