En virkelig god variant med smak av Østen for den som liker sterk keto-mat. Denne kan du gjerne lage litt mye av slik at du har til neste dag også.
Ingredienser
- 400 g. kjøttdeig
- 3 dl. Mat/kremfløte
- 4-5 store sjampinjong sopp
- 1/2 rød paprika
- 1/2 middels løk
- 5-6 hvitløksfedd
- 1/2 ts. kajennepepper
- 1/2 ts. røkt paprika
- 1/2 ts. salt
- 1 ts. hvitløkspulver
- 2 ts. Spisskummen
- 3-4 ss. Smør til steking
Slik gjør du
- Brun kjøttdeigen med litt smør
- Hakk opp løk og hvitløk og stek sammen med kjøttet
- Kutt sjampinjongen i store biter og stek det sammen med kjøttet. Tilsett 2-3 sp. ekstra smør nå.
- Gjør klar alt krydder på et tefat, og tilsett alt i en omgang når soppen er blitt myk.
- Fres og rør sammen krydderet
- Hell fløten i sammen med alt og la de småkoke i ca. 10 minutter
- Kutt opp og tilsett paprika bitene når det er 5 minutter igjen
- Smak til med ev. ekstra salt
- Enjoy