Norges største blogg om klima!
30.000 lesere pr. mnd.

Kjøttdeig med sopp og fløtesaus

En virkelig god variant med smak av Østen for den som liker sterk keto-mat.

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Vipps til 921 44 050 NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

En virkelig god variant med smak av Østen for den som liker sterk keto-mat. Denne kan du gjerne lage litt mye av slik at du har til neste dag også.

Ingredienser

  • 400 g. kjøttdeig
  • 3 dl. Mat/kremfløte
  • 4-5 store sjampinjong sopp
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 middels løk
  • 5-6 hvitløksfedd
  • 1/2 ts. kajennepepper
  • 1/2 ts. røkt paprika
  • 1/2 ts. salt
  • 1 ts. hvitløkspulver
  • 2 ts. Spisskummen
  • 3-4 ss. Smør til steking

Slik gjør du

  1. Brun kjøttdeigen med litt smør
  2. Hakk opp løk og hvitløk og stek sammen med kjøttet
  3. Kutt sjampinjongen i store biter og stek det sammen med kjøttet. Tilsett 2-3 sp. ekstra smør nå.
  4. Gjør klar alt krydder på et tefat, og tilsett alt i en omgang når soppen er blitt myk.
  5. Fres og rør sammen krydderet
  6. Hell fløten i sammen med alt og la de småkoke i ca. 10 minutter
  7. Kutt opp og tilsett paprika bitene når det er 5 minutter igjen
  8. Smak til med ev. ekstra salt
  9. Enjoy

Stans raseringen av Norges natur! Stans vindturbiner! Hjelp oss å spre fakta! Vipps til 921 44 050 NÅ! – Vi trenger din hjelp! –

Legg inn en kommentar

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: