Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Klimaforskere viser via NASAs datasett at Solen står bak klimaendringer og ikke CO2

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Debatten er i all vitenskapelig henseende over. IPCC er tatt i juks ved å kun benytte data som støtter CO2 hypotesen. Dette er ikke bare cherry-picking det er regelrett vitenskapelig svindel fra IPCC vi står over for.

Avhengig av hvilket datasett fra NASA og studier du velger, så kan du påvise at all nåværende oppvarming er forårsaket av solen. Men IPCC benytter kun fire -4- av 16 tilgjengelige datasett slik at de kan komme fram til en annen konklusjon. I sin iver etter å påtvinge det såkalte vitenskapelige konsensus, har IPCC besluttet å bruke kun de datasettene og studiene som støtter deres agenda og utelukker derved 12 like gyldige datasett.

Dette sier Ronan Connolly, Willie Soon og 21 andre klimaforskere i deres fagfellevurderte artikkel som ble omtalt i The Epoch Times: Study finds sun – not co2 – may be behind global warming. Det imponerende persongalleriet bak studien inkluderer kjente navn som Ole Humlum, David Legates, Jan-Erik Solheim, Michael Connolly og Hermann Harde. Full artikkel kalt «How much has the Sun influenced Northern Hemisphere temperature trends? An ongoing debate«, samt alle personene og deres fagkompetanse finner du i nevnte lenke.

Implikasjonene ved at IPCC gjør nettopp slikt, forteller oss at dette er rendyrket politikk for å kunne fortsette de offentlige finansene til det klima-industrielle kompleks, og som samtidig begrunnelse for milliarder i skatter og CO2 avgifter. Ledende EU parlamentarikere og WEF medlemmer har gjentatte ganger offentlig uttalt at dette er en gylden anledning til å anbringe en ny verdensorden med en globalistisk maktstruktur.

PDF versjon av artikkelen av Ronan Connolly og Willie Soon et. al. finner du her:

Willie Soon er klima- og solforsker og har i lang tid sagt dette i en rekke artikler og dokumentert at det er Solen som driver klima også i vår nåværende periode. Derfor var det av ytterste nødvendighet for alarmistene å diskreditere Soon og andre som hadde forskning som viste at Solen står bak alle klimaendringer. Greenpeace gikk derfor ut med falske anklager om at Soon hadde mottatt penger fra oljeindustrien. Så du ser de bruker alle teknikker i boken. Fra Hitling, brunbeising til korrupsjon. Selv om Soon og alle andre ansatte forskere aldri har mottatt et øre fra oljeindustrien, så klarte den falske ryktespredningen å ødelegge mye for dem.

Men alt Connolly og Soon gjorde var å inkludere alle datasettene som var tilgjengelig fra NASA og offentlige myndigheter og ikke bare noen få slik som IPCC gjorde. Deres arbeid er derfor et dødelig slag mot IPCC og deres troverdighet, når det viser seg at offentlige data viser lite eller ingen effekter fra CO2 men at alt kan forklares naturlig.

Når NASAs data om Solen fra ACRIM satellittene sammenlignes med pålitelige temperaturdata, så kan alle klimaendringer og temperaturstigning forklares med Solen. Intet behov for CO2 hypotesen. Studien deres har også vist til, og siterer en rekke andre studier som også påviser nettopp dette, at det er Solen og ikke mennesker som endrer klima.

Alle klimaendringer er naturlig

Ned Nikolov, Ph.D. har utarbeidet en modell basert på CERES satellitt data fra NASA om Solens TSI samt Jordens albedo (skydekke i praksis), som viser en presis match med de fysiske målinger. Denne modellen har presist forutsagt den observerte temperaturen de siste 24 årene.

I praksis betyr dette at all global variasjon i temperatur kan forklares med Solen og jordens albedo og har intet med CO2 å gjøre.

Ned Nikolov har også utviklet en deduktiv metode for å beregne temperaturene på alle planeter i vårt solsystem med en atmosfære. Dette arbeidet har resultert i en presis beregning av temperaturen for en rekke planeter i vår solsystem, uten bruk av drivhuseffekten. Hans arbeide er tidligere omtalt på Fakta360 i artikkelen: «Ny teori basert på observasjoner «knuser» IPCC sin CO2 klimamyte!«

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube