Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Sky Scholar – Et dypdykk i avansert astrofysikk og et kommende paradigmeskifte

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Jeg abonnerer på ganske mange YouTube kanaler. Totalt 367 ulike kanaler med innhold om alt fra fysikk, astronomi, humor, politikk, programmering, animasjon, 3D modellering, nyhetskanaler, science fiction, eksperimenter, universiteter, engineering og div TV kanaler, for å nevne noen få kategorier. Hvor mange videoer disse kanaler til sammen representerer vet jeg ikke, men jeg kan vel gjette at vi snakker om minimum 100.000 kanskje en million videoer.

Det er likevel kun en -1- kanal hvor jeg har sett samtlige videoer og det er Sky Scholar. Sky Scholar er kanalen til PhD. Pierre-Marie Robitaille hvor han har laget til nå 145 videoer om tema innen fysikk, atomfysikk, kvantefysikk, astronomi og astrofysikk. Med andre ord midt i mitt primære interessefelt foruten politikk.

Det er en imponerende kanal å se og P.M. Robitaille går ofte tilbake til de helt grunnleggende forutsetninger som mye av vitenskapen i dag hviler på. Her demonstrerer han ikke bare grunnleggende teoretiske feil, men kan via observasjoner og eksperimenter demonstrere en rekke problemer med bla. Stewart’s lov, Kirchhoff’s lov, Stefan’s lov, Wien’s lov og Planck’s lov. Dette skjer gjennom en serie på 13 videoer som du finner her.

I denne serien river han ned og kritiserer flere problemer med etablerte konsepter som Big Bang, sorte hull og Black Body radiation. Han tar også for seg problemer med Planck lengde, Planck time og Planck temperatur som universelle konstanter. Et av de grunnleggende problemene i dag innen astrofysikken er begrepet Black Body og BB radiation.

Et BB legeme var gjerne laget med grafen fra sot og oppførte seg ikke som alle andre normale objekter med hensyn til strålingen den avga. Et BB legeme er altså helt spesifikt konstruert med sot og er det eneste legemet eller materialet som avgir en kontinuerlig strålingskurve.

Etter å ha plukket i biter det meste av fundamentene i dagens fysikk går han løs på en rekke av astrofysikkens påstander som hva solen faktisk består av, hva bakgrunnsstrålingen kommer fra, termodynamikken, sorte hull og relativitet og mye mer.

Etter å ha funnet eller rettere påpekt alle problemer innen dagens astrofysikk, tar han deg med på en reise gjennom nye teorier basert på kjente observasjoner fra stjernene og solen innen spektroskopien, som han er ekspert på. Han konkluderer blant annet med at solen slettes ikke er plasma, men metallisk hydrogen.

Har du interesse eller tid til å sette deg inn i denne fantastiske vitenskapelige reisen han har laget, anbefaler jeg at du begynner på de eldste videoer og jobber deg fram i tid.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube