Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Dette er noe faktasjekkerne aldri vil eller kan gjøre

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Som den vitenskapelig interesserte personen jeg er, så følger jeg med på mye rart. Jeg ser kontroversielle vitenskapelige ideer og påstander som utfordrer både Big Bang, Dark Matter, Dark Energy, Gravitasjon og Einsteins relativitetsteori. Jeg ser at kvantefysikken, Max Planck, og Schrødinger imøtegås av andre forskere i mange ulike vitenskapelige papirer. Jeg ser teorier om reiser raskere enn lyset, tidsreiser og krumningen av universet. Der finnes vitenskapelige teorier om at Solen og stjernene ikke er plasma, men består av metallisk hydrogen. Der er multiverser, det elektriske univers og at alt er en superdatamaskin som kjører simulering. Der finnes en uendelig variasjon av forskning, vitenskapelige teorier, hypoteser og regelrette synsinger som går i mot det vi kan kalle mainstream og dagens etablerte forståelse av fysikk og vitenskap.

De får alle kritikk, de blir diskutert, noen diskreditert, andre nærmest verifisert. Det pågår en høylytt og ofte svært interessant og noen ganger opphetet debatt om alle disse teoriene, slik vitenskapen er ment å være. Noen blir forbannet og engasjerte og kaller dem for skrullinger, andre bare går videre med sitt. Saklige argumenter som fremlegges diskuteres saklig og får svar. Det er en fantastisk vitenskapelig verden der ute for den som gidder å følge med.

Men det er en ting jeg ikke ser rundt alle disse vitenskapelige hypotesene. Det er noe som kun eksisterer innen klima-vitenskapen, politikken og helse: Fakta Sjekkere!

Ikke en eneste gang har jeg sett såkalte faktasjekkere ta tak i disse teoriene og forsøker å få diskreditert disse alternative hypotesene, for deretter å få publisering og omtale av dem på sosiale media, stemplet som misvisende eller sågar Fake News. Aldri! Ikke en eneste!

Hvis du grunner litt på denne tanken så er det så åpenbart innlysende at vitenskapen som ikke støtter FN, EU og IPCC sitt politiske narrativ, blir pr. de facto sensurert og undertrykket. Faktasjekkingen er ikke annet enn et politisk verktøy og de faktasjekkerne som driver dette, gjør det utelukkende etter politiske instruksjoner og har aldri vært, vil eller kan bli en reelle faktasjekkere. De er betalt av FN og EU sine organer for å fremme deres ønskede politikk. En rask titt på vår hjemlige propaganda-apparat Faktisk.not viser at de hovedsakelig sysler med artikler rundt politikk og klima. Science Feedback har sitt domene rundt klima og helsepolitikk. Sistnevnte fokusområde er ikke rart da regjeringer over hele verden, og EU spesielt, pådro seg kraftig kritikk og mistillit etter siste pandemi. Big Pharma hadde blant annet direkte adgang til sms-forhandlinger med Ursula von der Leyen i EU vedrørende utviklingen av vaksiner.

Når man ser dette bildet så burde folk flest forstå hvor absurd ideen om faktasjekking av vitenskap og politikk faktisk er. Hvorfor holder det ikke med kritikk gjennom media eller sosiale kanaler uten et oppnevnt organ? Det er fordi som Gro Harlem Brundtland så fortreffelig sa det: “Vi holder på å miste kontrollen med hva som folket blir fortalt.”

Nå er ikke dette noe nytt for meg, men denne innfallsvinkelen gir deg kanskje en mulighet til å få andre til å forstå hvor vanvittig galt faktasjekking er. Man skal aldri legge vekk sin egen eller personlige faktasjekk, men offentlig oppnevnte institusjoner finansiert via sine medieaktører som igjen er betalt av offentlige programmer og støtteordninger, skal man ikke ta for god fisk. 

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube