Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Albert Einstein ville blitt sensurert i dag

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Hadde Albert Einstein levd i vår tid så ville hans arbeider blitt sensurert av ‘uavhengige fakta-sjekkere’ som hadde gitt hans arbeider om gravitasjon, tid og universet, benevnelsen misinformasjon. Det er i all hovedsak dette som skjer i dag når forskere som med inngående kunnskaper om Solen, forteller oss at det er Solen og ikke det lille CO2 molekylet som gir oss varme. Noe som egentlig er innlysende for enhver person foruten de klimahysteriske alarmister.

Den eneste måten man kan opprettholde en totalitær stat og undertrykke både meninger og forskning som ikke er i tråd med rådende agenda fra myndighetene, er nettopp ved å slå hardt ned på konkurrerende meninger. Metodikken er som benyttes er ved å pålegge sosiale medier, ved tvang og sanksjoner mot dem, å sensurere alternativ forskning og meninger. De sosiale medier pålegges å benytte såkalte ‘faktasjekkere’ som ikke er annet enn statsfinansierte propagandamaskiner. Når de har gitt sin ‘dom’ så er sensuren og kanselleringen et faktum. Her er det kun Elon Musk sin plattform X og videoplattformen Rumble som er et unntak i dag.

Et soleklart eksempel på sensurering er forskningen fra Willie Soon og 22 andre klimaforskere med ekspertkompetanse om Solen blir stemplet av ‘faktasjekkeren’ Climate Feedback som misinformasjon og misrepresentasjon av vitenskapen. De påstår faktisk åpent at arbeidet til disse 23 forskerne ikke har data som stemmer med virkelige observasjoner. Dette til tross for at Willie Soon & co. har brukt de samme datasettene fra NASA som IPCC også har tilgang til. Dette er helt absurde påstander, og derfor er Climate Feedback nødt til å spille på konsensuskortet for å appellere til autoritet.

Tucker Carlson intervjuet Willie Soon om både hans forskning og mye annet inkludert politikken innen forskningen, og dette ble publisert i Episode 62. Her hadde Willie Soon flere utsagn om både Solen, Fossile energier, forskning og CO2 som ikke falt i god jord hos klimaalarmistene.

Climate Feedback kommer med en rekke anekdotiske påstander, henvisning til konsensus og til det ene datasettet hos NASA som viser nedgang i Solens TSI (Total Solar Irradiance). De viser selvsagt ikke de 12 andre datasettene fra NASA som viser noe annet og som IPCC veldig så behendig utelot.

Hele analysen til Climate Feedback lyser av politiske floskler og er full av udokumenterte påstander. De gjentar blant annet konspirasjonsteoriene om at Willie Soon er finansiert av olje-industrien. De bruker altså direkte ad-hominem angrep som ‘argumenter’ mot deres forskning.

Skulle man faktasjekke Climate Feedback så kommer de med totalt uriktige påstander som at «CO2 is considered the most important greenhouse gas because it has such a long residence time in the atmosphere, it is by far the most abundant, and it contributes the most to global warming and climate change»

Dette er direkte feil selv etter deres egne standarder for det er vanndamp H2O som er den sterkeste drivhusgassen. Dette vet de selvsagt men de utelater å nevne det, for det passer ikke inn i deres agenda eller budskap de vil ha frem.

Vår konklusjon?

Climate Feedback og andre politisk oppnevnte faktasjekkere er verktøy for totalitære regimer som EU og FN til å legitimere sensurering av vitenskap som ikke er politisk korrekt etter deres mening. Deres ‘analyse’ er stappfull av politiske floskler og er kun basert på udokumenterte korrelasjoner på diverse naturlige fenomen. Facebook, YouTube, Google, Instagram, TikTok m.f. er nærmest diktatorisk instruert til å gjennomføre deres sensur, ellers møter de trusselen om blokkering selv. Det eneste selskapet som har kjempet mot dette er Elon Musk med X, tidligere Twitter. I Brazil foregår det nå en total totalitær maktovertakelse ved at opposisjonelle kontoer på de nevnte sosiale plattformer forlanges blokkert, men her har Elon Musk med X som eneste aktør nektet å stenge ned. Resultatet er at Elon Musk og X blir utesteng fra landet og satt under etterforskning. Brasilianske ansatte i X er truet med fengsel eller bøter.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube