Blogg om klima, energi og politikk!

Fakta360 søker sponsor, gjerne fra olje-industrien! Blir beskylt for det uansett så hvorfor ikke!

30.000 lesere pr. mnd.
Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Er Biden en hallik i en internasjonal mafia-bande?

Støtt Fakta360.no ved å kjøpe Abonnement eller Vipps til 921 44 050 NÅ! – Din hjelp nytter!

Det begynner å bli så åpenlyst hva som er Biden sin strategi med USA at det er skremmende. Fra første dag Biden kom til makten begynte han med sin plan for dekonstruksjon av USA med splittelse, raseteorier, massiv innvandring og internasjonal svekkelse. Samtidig styrket han internasjonale gigantiske oljeselskaper og organisasjoner som OPEC ved å stanse intern produksjon og liksom-klage på at bensinen var blitt dyr.

Alle hans aksjoner feier seg pent inn i et mønster av nedbygging av USA øke splittelsen og samtidig berede grunnen for internasjonale avtaler for selskaper hvor han har store kick-back i form av gavmilde donasjoner. Det vi kaller korrupsjon og hvitvasking av penger foregår nå så åpent at det er en del av Biden’s og USA sin politikk.

Den som tror at USA sin etterretning ikke viste om Taliban sine planer for overtakelse er hinsides naiv. Biden etterlot til Taliban høyteknologisk og avansert militært utstyr for milliarder og han har nå utrustet Taliban til verdens mest våpenrike terrororganisasjon.

Hans aksjoner både internt og nasjonalt viser et entydig mønster som er splitt og hersk. I en slik setting kan hans pay-back avtaler med utallige firma og stater tjene seg søkkrike på den uunngåelige opprusting som nå kommer til å skje verden over. Våpen og energiindustrien er verdens mest lukrative områder og disse har støttet han stort i valgkampen. Det er payback time, og da selger han ut både landet og folket som en hallik i den internasjonale mafia som våpen-kartellene nå i realiteten har blitt.

Verden ligger for hans føtter og han forfølger nå dissidenter som en mafia-boss både innenlands og utenlands.

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Document

Gi et bidrag med Vipps

Vipps-nummer:

921 44 050

Eller hvorfor ikke tegne et abonnement for å støtte oss.
Det koster mindre enn en kaffekopp pr. måned

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Arkiv
Kategorier

Fra samme forfatter: