Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Demokratene er nå over 30% av FrP

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

I januar 2020 hadde demokratene 917 medlemmer som hovedsakelig var lokalisert rundt Vidar Kleppe i Kristiansand. Etter at FrP tok en klar globalistisk kurs med Siv Jensen ved roret var det mange som fikk nok, undertegnede inkludert.

Jeg fikk kaffen i vranghalsen når jeg fikk høre at FrP som var i posisjon til å stanse klimaprosjektet Langskip, bråsnudde i forhandlinger utført av Siv Jensen, hvor hun satte til side hele stortingsgruppens vedtak om at de skulle stanse prosjektet.

Med et pennestrøk var demokratiets besluttninger i partiet borte og Langskipet med all dens gruoppvekkende feel-good klimahysteri kunne iverksettes. Langskip er altså det prosjektet hvor de til 25-35 milliarder skal dytte CO2 ned i bakken uten at det har en målbar effekt på klima. Dette er et prosjekt kun for å pynte på CO2 regnskapet og har derfor null -0- samfunnsnyttig verdi. Heller tvert i mot!

Nok er nok

Det var ikke bare jeg som hadde fått nok, men mange andre og spesielt i FrP som lenge hadde advart mot den globale sosialismen (GlobZos) som har vært sterkt fremtredende de siste 20 årene. Spesielt med det grønne skifte som skalkeskjul.

Vi følte et sterkt behov for å sette bremsene på etter hvert som vi alle så at EU og EØS oppførte seg som imperialister og makt over egne ressurser og bestemmelse innen nær alle samfunnsområder ble overgitt til navnløse og ikke valgte byråkrater i EU. Deep State både i Norge og EU gjorde seg stadig sterkere.

Klimarealister og Demokratene

De som virkelig har satt seg inn i klimasaken og studert begge sidene av argumentene oppdager snart at rapportene fra forskerne, også IPCC sine, står i grell kontrast til hva oppsummeringene for politikerne sier.

Samtidig oppdager man at den som pirker i deres vedtatte konsensus, får regelrett en skyllebøtte med brunt grums slengt over seg og ad-hominem angrep så kraftige og sinte at man tror de skal sprekke som troll når sannhetens lys skinner på dem.

Som klimarealist og forsvarer av vitenskapens prinsipp og individets ukrenkelige frihet, som ikke skal være meg gitt av staten, men en medfødt menneskerett, falt fundamentet mitt med å være med i FrP bort. Jeg savnet et parti som forkastet hele klimahysteriet med hud og hårete mål på bålet.

Fuglen Fønix

Jeg fant raskt langt bedre samklang med Demokratenes partiprogram enn FrP og for meg ble valget enkelt. Raskt etter at Oslo FrP ble oppløst med Geir Ugeland Jacobsen og Kent Andersen som fremtredende medlemmer, gikk også de inn i Demokratene og startet et samarbeid.

Nytt partiprogram ble skrevet, en enorm innsats innen profilering og markedsføring ble gjennomført, samt etablering av lister i samtlige Fylker for stortingsvalget i 2021. Ikke mindre enn et lite mirakel eller fuglen Fønix reiste seg raskt opp av asken til Oslo FrP og Demokratene i Kristiansand. Et nytt nasjonalt parti med politikere som jobber «Til Norges beste» som fokus var i realiteten skapt over natten.

Medlemstallet eksploderer

Fra å være et lite lokalt parti i Kristiansand med 917 medlemmer, strømmet nå medlemmer til som aldri før. Vårt 15 punkts program og nye grafiske profil gjorde underverker. Våren 2021 og fram mot valget strømmet det til opp til 60-70 nye betalende medlemmer hver eneste dag.

Vi hadde høye forventninger og gode forhåpninger om å få inn en kandidat på stortinget, og ble derfor tilsvarende skuffet når vi endte på kun 1,1% på landsbasis.

Som et plaster på såret må vi berømme oss selv som landets raskest voksende parti som på bare 6-7 måneder gikk fra 917 til 4100 betalende medlemmer ved valget og vi fikk om lag 35000 stemmer.

Dette til tross for at vi ble utestengt fra alle riksdekkende media og NRK. Vi fikk ikke delta i en eneste debatt eller et eneste program. Ingen steder ble vi nevnt på partimålinger og NRK forsøkte seg til og med på en nazifisering av partiet med henvisning til Fenrisulven fra Norges eldgamle kultur. Skremmende og dystopisk journalistikk fra dem altså.

4796 medlemmer, 30% av FrP

Siden valget har medlemstallet fremdeles økt, naturlig nok ikke like mye, og vi er i skrivende stund oppe i 4796 eller snart 5000 medlemmer. En tilvekst på 696 medlemmer etter valget, eller ca. 100 pr. måned.

Sammenlignet med FrP sine 15603* medlemmer er vi derfor over 30% av deres medlemstall.

Fortsetter denne veksten – noe den antagelig vil gjøre – vil vi ganske snart passere Venstre med sine 6389* medlemmer.

*) Tallene deres er fra 2019

Politikken vår selger seg selv

Men medlemstallet er ikke det som avgjør, det er stemmer. Når folk klarer å se forbi propagandaen med stigmatiseringen som store deler av den ekstreme røde siden i politikken raskt var ute å tildelte oss, og oppdager politikken, så kommer de over til oss.

Fornuft, logikk og rasjonell tenkemåte hvor slagordet “Til Norges beste” er basis for alt vi foretar oss, så gjenspeiler dette noe i folkedypet.

Ufornuften har vi talløse eksempler på hvor politiske drømmerier og feel-good prosjekter, basert på EU, globalisme og bistand har vært den rådende grunn innen politisk styring av Norge.

Det grønne skiftets nedriving av nasjonalstaten

Det er galskapen til det grønne skiftet som ligger bak det meste av politikken som føres i Norge i dag. En kombinasjon av religiøst massehysteri, makt og penger har ført store deler av folket bak lyset for å tillate et pengeforbruk på overnasjonale prosjekter som Acer og strømkablene til utlandet, Langskip, elektrifisering av sokkelen og ikke minst teppebombing av Norge og EU med fugledrapsmaskiner.

Energipolitikken de har ført er så ille at i dag ligger EU for føttene til Putin og er avhengig av Russlands “godvilje” til å selge olje og gass til EU. Donald Trump advarte mot dette på det sterkeste bla til EU og også NATO i et direkte møte med Jens Stoltenberg i 2018.

Når man har sett alle løgnene som ble presentert av massemedia i Norge under Donald Trump sitt presidentskap, spesielt av NRK, så forstår man at de skyr ingen midler for å vrenge å vri på sannheten slik at de oppnår egen vinning.

Demokratene er hva Arbeiderpartiet var

Ekte sosialdemokratiske krefter som kritiserer deres konsensus, systemer, regimer eller ideologier blir fordreid og gjort om til vrengebilder og deretter gyldige målskiver som kan ekskluderes fra deres såkalt «inkluderende» samfunn.

Årsaken er like innlysende som åpenbar. Demokratene i Norge vil rive ned deres illusoriske verdensbilde som sikrer dem penger, prestige og makt! Demokratene jobber for folket, det Norske folket, til Norges beste! Dette begynner nå folket å oppdage, og derfor er de livredde for oss.

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube