Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Demokratene er lik eller større enn MDG på meningsmåling

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

På siste meningsmåling på Ipsos utført for Dagbladet den 24. mars 2022 blir Demokratene (DEM) målt som like store eller større enn MDG. Selv om selve måleresultatene er like med 2,6% til hver, så er usikkerheten langt større i Andre gruppen enn MDG. Usikkerheten til MDG er kun 0,2% mens Andre gruppen har totalt 2,2%. Siden Demokratene utgjør over 50% av Andre gruppen er det ikke urimelig å tilskrive halvparten av usikkerheten til DEM som da blir 1,1%.

Demokratene større enn MDG

Med andre ord kan Demokratene ha fått opp til 3,7% inkludert usikkerheten oppjustert eller 1,5% dersom den nedjusteres. Siden Demokratene hadde 2,2% på forrige meningsmåling er usikkerhet nedover under dette nivået derfor svært usannsynlig. Vi kan derfor konkludere at Demokratene mest sannsynlig har fortsatt sin vekst både i medlemmer og antall stemmer, og nå i realiteten er større enn MDG på denne meningsmålingen.

Differansen til de andre partiene

Differansen mellom Demokratene og de andre småpartiene som KrF, Venstre, Senterpartiet, MDG, Rødt og SV krymper sensasjonelt raskt. Målt i prosenter av de andre partiene er Demokratene med hensyn til denne meningsmålingen nå

 • 100% => av MDG
 • 83% av KrF
 • 60% av Venstre
 • 39% av Rødt
 • 36% av SV
 • 34% av SP

Sett i forhold til hvor raskt denne differansen har krympet og derved hvor raskt Demokratene har vokst bare det siste 1/2 året er dette i seg selv en liten sensasjon.

I antall medlemmer er Demokratene større enn MDG

I slutten av mars 2022 hadde Demokratene 4796 medlemmer mot MDG sine 4642* (Kilde medlemstall).

Bruker vi de opplyste medlemstall i kilden så finner vi at Demokratene er større enn MDG og er på hele 103% av MDG. Opplisting av DEM sin størrelse i forhold til andre partier:

 • 103% av MDG
 • 75% av Venstre
 • 50% av Rødt
 • 30% av FrP

Hvorfor er det blitt slik?

Årsaken er åpenbar. Vi er det eneste partiet som har et stålklart fokus mot overnasjonal globalistisk styring fra EU eller andre globalistiske ideer. Ivaretakelse av Norsk suverenitet og våre naturgitte ressurser med vannkraft, olje og gass samt fiskerier er i fremste rekke. Energipriser skal bestemmes av FOLKET og ikke en EU elite med klørne i vår honningkrukke.

EU elitens oppkok av emokratiske fantasiprosjekter som CO2 lagring, klimakrise, vindmøller og det grønne skiftet har nå spilt totalt falitt. Europa har nedbygget egen energisikkerhet og ligger nå som tiggere for Putins føtter, siden de – idiotene – er avhengig av import av olje og gass fra Russland, av alle ting!

Nasjonalt fokus og kontroll på våre kulturelle verdier og materielle ressurser er eneste sikring mot et globalistisk emokrati som sikter mot full oppløsning av nasjonalstaten og overgivelse av makt til et anonymt byråkrati uten folkevalgt styre.

Vi er et grasrotopprør fra det Norske og for det Norske folket.

 • Vi er folket: Demokratene!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag med fungerende batterier i kalkulatoren fra hele verden:

Følg oss på X og YouTube