Det finnes ingen klimakrise
Magasin om klima, energi og politikk!
Picture of Einar R. Bordewich

Flytende havvind, kakeperson, krig og NRKoko-land!

Støtt vårt arbeid mot klimahysterisk propaganda!

Støtt Fakta360.no ved en Donasjon eller Medlemskap. Alternativt Vipps til 921 44 050 eller overfør til konto 1208.75.52355 – Din hjelp nytter!

Print Friendly, PDF & Email

Hva er det med tiden vi lever i som har fått all fornuft, rasjonalitet, logikk og respekt for tradisjoner og kulturhistorie til å bokstavelig talt flyte over til irrasjonalitetens woke NRKoko-land med krenkehysteri i en livsfarlig kombinasjon med imperialistisk hybris?

Er folk blitt så forskrudde og woke at de klikker i vinkel over å høre at der finnes kun to kjønn? Menn og kvinner, og at Putin gjorde eksakt det han advarte dem om! Henger disse tingene i hop?

Politikerne har begynt å skjønne at folk er fly forbannet på klimahysteriet og vindturbin-galskapen de har stelt i stand ved å rasere enorme naturområder og potensielt ødelegge vår stabile strømforsyning. Nå flytter de et eksisterende idioti over til havet som blir et enda dyrere idioti, i håp om å roe ned debatten om rasering av naturen på land. For vindturbiner skal de ha uansett om de virker eller ikke.

Beregninger viser allerede at havvind koster om lag 100 øre pr. kWh å produsere. Tar vi hensyn hvor flinke de har vært å beregne tidligere statsfinansierte prosjekter som Mongstad, Stortingsgarasjen og CO2 lagringsprosjektet Langskip som alle er eller vil bli økonomiske havarier og katastrofer, så kan jeg garantere en produksjonskostnad til godt over det dobbelte eller kr. 2,- pr. kWh. Inkludert nettleie, påslag, avgifter osv. vil husholdninger og bedrifter garantert ut med over kr. 3,- pr kWh for havvind. Jeg tror selv dette er et optimistisk anslag.

Samtidig vet vi at Atomkraft kan produsere strøm for 30-40 øre pr. kWh via anlegg som varer i 80-100 år. Ikke ulikt vannkraften. Der eksisterer altså ingen rasjonalitet over deres beregninger som til alt overmål er lagt fram av vindbransjen selv. Her har du virkelig et skoleeksempel på å sette bukken til å passe havresekken.

Kakeperson og Ukraina

Samtidig med denne åpenbare irrasjonelle massehysteriet om å sløse penger på fantasiprosjekter strukturert og finansiert presist slik som fascismen er definert i leksika, kommer også dette woke og såkalt inkluderende krampeaktige hysteriet om at en kakemann kan ikke hete kakemann, men må bytte navn til det kjønnsnøytrale kakehen eller kakeperson.

Hva er det som skjer med folk? Hvordan kom vi hit? Hvor trådde vi så feil at globalistenes imperialisme og hybris fikk dem til å tro at de kunne gjøre sitt fornødende i Ukraina og ikke tro at de skulle få seg en kraftig smekk på fingrene av Putin. Putin ga klar beskjed om at så ville skje! Disse tingene henger nemmelig i hop.

Imperiets fremvekst og fall

Historien viser oss at imperier kommer og går. Hovedsakelig skyldes deres fall at de på en måte blir offer for sin egen suksess. På mange måter er de som er byråkrater innen EU-systemet og i vår egne statsforvaltning og departementer vinnerne i systemet. De som ikke er folkevalgte men ansatte. Over disse befinner politikerne seg som slåss om enda bedre posisjoner, penger og prestige.

Alle disse offentlige ansatte og politikere er i realiteten finansiert av resten av folket. Eller i vårt tilfelle i stor grad av olje-penger, slik at vi har et byråkrati og militær ledelse som er 3 ganger så stor som Finland i forhold til folketallet og styrke.

Når flesteparten mennesker lever i en offentlig verden med garantert god lønn og pensjoner, frakoblet den virkelige verdens konjunkturer og svingninger, da blir dem også frakoblet den verden som finansierer dem. De har ingen relasjoner problemstillingene til underskogen av små og mellomstore bedrifter i privat sektor.

Under pandemien slet store deler av det private næringslivet og de kjente på kroppen hva det vil si å miste inntekt, drømmen og livsgrunnlaget sitt. Offentlige ansatte gikk på jobben som vanlig og skjønner stort sett ingen ting av hvor råttent det oppleves i mange bransjer.

Når så en hel generasjon og ca. 2/3 deler av samfunnet befinner seg i trygge offentlige garanterte stillinger og det er disse som styrer det meste, så skjønner man at de er frakoblet den harde realiteten som mange i den private næring opplever.

Trærne er i full blomst på toppen og krever maksimalt med energi, men rotsystemet forvitres vekk i raskt tempo, og vil ikke kunne levere etter behovene. Da kommer kollapsen av imperiet. Roten er ikke råtten, men utslitt oppgitt og klarer ikke å holde fast lenger. Rotvelt er et faktum og fallet fra toppen blir langt hardere enn nede ved roten.

Demokratiets hybris og tidsalder

De frie markedskreftene basert på åpen konkurranse og det demokratiske system i dens ulike varianter er slettes ikke perfekt men det er faktisk det beste systemet vi mennesker har greid å danne på denne kloden. Der er nok av eksempler på andre systemer som skaffer lidelser til millioner av mennesker av både politisk og religiøs art.

Men systemene våre har på mange måter gått til hodene på våre ledere. Med nærmest uinnskrenket makt på toppen av trekronen og med en selvforsterkende hybris med tro på globalismen og imperialismen har de forsøkt å mer eller mindre påtvinge vårt system på andre nasjoner.

Denne ekspansjonen av «demokratiet» som moralsk knagg for åpenbar imperialisme og regelrett politisk initiert korrupsjon via multinasjonale selskaper med tilnærmet statsgarantert monopol – ikke ulikt East India Company i sin tid – har ikke gått ubemerket hos de totalitære stater.

Der har vokst fram en generasjon av moralske lett indignerte globalister som regelrett sier at vårt land ikke er mer vårt enn at hvem som helst skal få flytte hit. Alle mennesker er like og alt tilhører fellesskapet (les eliten) og ingen eier noen ting. Men lykkelig skal du være.

Med denne nye og påtatte men akk så idealistisk forskrudde moral valser de rett i salaten i vepsebolet i Ukraina og omdøper samtidig pepperkakemenn til pepperkakeperson.

Så spiller de sjokkerte eller indignerte når de faktisk møter motstand i Ukraina eller mot «hen»- idiotiet. Mulig at de faktisk ble sjokkert og indignert.

NRKoko-land

Oppi alt dette har vi en statskanal som mer enn antyder at vår kulturhistoriske arv med Fenrisulven, Valhall, Odin og Tor, Snorre sagaen og alle de som er fasinert av vår egen kulturhistorie og nasjonale verdier er høyre-ekstremister, rasister og brunere enn Adolf’en selv.

Samtidig har de mer enn støttet globalismens inntog i Norge med multikultur og den rasistiske politiske organisasjonen islam. Tradisjonelle familietradisjoner undergraves i multikulturens arena til fordel for flerkoneri, barnebruder, homofobi, ekte rasisme og kvinneforakt.

De går på kne for terrororganisasjoner som BLM og Antifa, og ga full taletid til motstandere av demokratiet som Rødt og MDG når de hadde 1% oppslutning på landsbasis.

De viser gjerne at Støre og Stoltenberg danser i Pride-togene og bomber Libya tilbake til steinalderen, mens de utestenger klimarealister som påpeker manglende menneskeskapt global oppvarming fra alle debatter.

Selv enkelt faktuell vitenskapelig dokumentasjon – som de kan sjekke selv om de gidder – blir ikke godtatt når det kommer fra feil person eller feil kilde. Selv pøser de ukritisk på med informasjon fra de «rette» kilder og både feilinformerer og sprer fake news.

Verden er blitt et surrealistisk skue! Krigene og skuespillene på den internasjonale arena går nå 24-7 online og i sanntid. Noen ganger tenker jeg det bare å ta frem popkornet, sette Chromecast på skjermen og vente på den store smellen!

Loading

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Document

Støtt Fakta360 i kampen mot klimahysteriet!

Bli medlem nå!

Vipps til 921 44 050 eller overfør direkte til 1208.75.52355

Kategorier

Få nyheter fra Fakta360 på epost:

Realfag nettsider med fungerende batterier i kalkulatoren:

Følg oss på X og YouTube